Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a erupt la adresa unei vedete din Superliga! "Minte de îngheaţă apele. Nu cred o iotă din ce zice" | EXCLUSIV

MM Stoica a erupt la adresa unei vedete din Superliga! "Minte de îngheaţă apele. Nu cred o iotă din ce zice" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, i-a luat apărarea rivalei CFR Cluj, după atacul lui Yevgen Konoplyanka la adresa fostei campioane din Superliga.

MM Stoica l-a prins cu minciuna? A demontat afirmaţiile jucătorului tratat precum o vedetă în Superliga

Yehven Konoplyanka s-a despărţit de CFR Cluj după doar 54 de minute jucate în tricoul "feroviarilor". De-a lungul ultimelor luni, între ucrainean şi italianul Andrea Mandorlini au existat disensiuni, iat atacantul de 34 de ani a găsit momentul potrivit pentru a-l ataca public imediat după despărţire. 

Mai mult, Yevgen Konoplyanka a spus că a primit un singur salariu în jumătate de an şi că Mandorlini a propus un joc nepotrivit la CFR Cluj. 

La auzul cuvintelor fotbalistului, conducătorul de la FCSB, MM Stoica, a reacţionat vehement. 

"Nu cred o iotă din ce zice. Banii oricum îi iei, fiind şi străin îi lua de la FIFA. Eu cred că minte de îngheaţă apele. 

În Italia, oamenii sunt sinceri. Piovaccari, când l-am adus, a venit şi a spus aşa <<Spune-i lui mister (n.r. - Laurenţiu Reghecampf), mie să nu-mi dea mingea la picior, să-mi dea pe poziţie viitoare>>. I-am spus lui Reghe şi s-a enervat. 

Aşa sunt italienii. E posibil (n.r. - Andrea Mandorlini) să-i fi spus pe partea sportivă. Eu văd că are mult venin (n.r. - Konoplyanka), dar să spui că joacă CFR doar dă şi fugi, nu mi se pare. Dacă se juca aşa, nu-l vedeam pe Tachtsidis că e fotbalist. Nu mi se pare că CFR joacă aşa", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.  

Yevgen Konoplyanka s-a dezlănţuit după plecarea de la CFR Cluj

"Un nonsens total (n.r. inventarea accidentărilor). Să se uite câte meciuri am stat pe bancă atunci când eram 100% pregătit să joc.

Dacă nu eram apt, atunci nu aş fi fost pe bancă. Clubul mi-a plătit un singur salariu dintre cele cinci. Încă nu s-a rezolvat situaţia cu mine. Ce planuri am? Vreau să petrec o săptămână cu familia, iar apoi mă voi gândi la viitor", a spus Konoplyanka, conform sport.ua, după plecarea de la CFR Cluj. 

 
 

Afla mai multe despre: yevgen konoplyankamm stoicayevgen konoplyanka cfr cluj 

viewscnt
Articole similare