Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club uriaş vrea să-l deturneze pe Radu Drăguşin din drumul spre Tottenham! Ofertă de ultimă oră pentru surpriza din mercato

Un club uriaş vrea să-l deturneze pe Radu Drăguşin din drumul spre Tottenham! Ofertă de ultimă oră pentru surpriza din mercato

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) poate fi deturnat pe ultima sută de metri din transferul său la Tottenham. Napoli contraatacă printr-o ofertă de zile mari.

Radu Drăguşin este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din lume în momentul de faţă.

În ciuda faptului că fundaşul central era transferat aproape sigur de Tottenham, se pare că lucrurile sunt departe de a fi finalizate. Clubul din Premier şi Genoa nu s-ar fi înţeles încă la suma exactă a tranzacţiei.

Iar de această situaţie vrea să profite Napoli, care speră să dea o lovitură uriaşă ultima sută de metri în cursa pentru tânărul internaţional român.

Campioana Italiei oferă 20 de milioane de euro în schimbul lui Radu Drăguşin, plus doi jucători: Leo Ostigard şi Alessandro Zanoli, informează celebrul jurnalist italian Gianluca Di Marzio.

”Niciodată n-o poţi refuza pe Napoli, însă depinde de multe lucruri”, a transmis Florin Manea, agentul lui Radu Drăguşin.

Rămâne de văzut dacă Tottenham şi Genoa vor ajunge la un consens şi dacă oferta lui Napoli va fi luată în seamă sau nu.

Pe lângă nenumăratele oferte venite din Europa, pe numele lui Radu Drăguşin a apărut şi o ofertă din afara bătrânului continent.

Afla mai multe despre: radu dragusinnapoliserie atottenhampremier leaguegenoa 

viewscnt
Articole similare