Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, lângă Benzema, Ronaldo şi Neymar? Florin Manea: ”Am fost contactaţi de cluburile arabe!”

Radu Drăguşin, lângă Benzema, Ronaldo şi Neymar? Florin Manea: ”Am fost contactaţi de cluburile arabe!”

Fotbal

Comentarii

Fundaşul român Radu Drăguşin (21 de ani) este unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din lume în acest moment.

Chiar dacă jurnalistul italian Fabrizio Romano a afirmat că mutarea lui Radu Drăguşin la Tottenham a intrat pe ”ultima sută de metri”, se pare că lucrurile sunt departe de a fi finalizate.

  • Tottenham ar fi oferit 23.000.000 de euro, dar Genoa a cerut 35.000.000 de euro. Cu toate acestea, e de aşteptat ca cele două formaţii să se întâlnească undeva la mijloc, la 28-29.000.000 de euro.

Radu Drăguşin, dorit în Arabia Saudită!

În Italia, de exemplu, circulă informaţia că în lupta pentru obţinerea semnăturii jucătorului român a intervenit Napoli, care a oferit 20.000.000 de euro, plus fundaşul danez Leo Ostigard, cotat şi el la 10.000.000 de euro.

Şi nu e singurul club care s-a implicat activ, în aceste zile. Se vorbeşte că şi Milan ar fi înaintat o ofertă interesantă pentru român, însă neconfirmată de vreuna dintre părţi.

Impresarul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a declarat că în aceste zile au venit câteva apeluri neaşteptate din zona arabă, pentru a-l transfera pe internaţionalul român.

Cunoscută fiind politica cluburilor din Arabia Saudită, care sunt dispuse să ofere sume de transfer colosale şi contracte pe măsura, este foarte posibil ca aceste telefoane să fi venit dinspre reprezentaţii cluburilor Al Nassr, Al Hilal, Al Ahli sau Al Ittihad, cluburi la care evoluează Cristiano Ronaldo, Neymar, Firmino sau Benzema, printre mulţi alţii.

Cu toate acestea, ambiţiile lui Radu Drăguşin sunt mult mai înalte decât un transfer în Arabia Saudită.

Nu se gândeşte la bani, ci la perspectivele de creştere ale echipei la care poate juca. Am fost contactaţi de cluburi arabe, dar nici nu a vrut să ne asculte.

Personal, nu am fost contactat de Napoli, Roma sau Milan. Totuşi, deocamdată nu se gândeşte să plece de la Genova. Ar fi ca şi cum ar lăsa ceva neterminat.

Au existat contacte cu formaţii din Premier League, cu Tottenham, cu alte cluburi, dar în acest moment nu vrea să plece”, a declarat Florin Manea pentru TV Play, conform ”milanlive.it”.

Afla mai multe despre: dragusinarabia sauditaflorin maneatottenhamnapoli 

viewscnt
Articole similare