Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caniggia şi Menez puteau ajunge la FCSB: ”Am avut ocazia”. Ce alte nume uriaşe din fotbal au mai fost pe lista roş-albaştrilor | EXCLUSIV

Caniggia şi Menez puteau ajunge la FCSB: ”Am avut ocazia”. Ce alte nume uriaşe din fotbal au mai fost pe lista roş-albaştrilor | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a făcut o serie de dezvăluiri în studioul Orange Sport despre ce nume mari de jucători din fotbalul mondial au fost la un pas să ajungă la echipa bucureşteană.

Yevgen Konoplyanka a plecat de la CFR Cluj la nici şase luni de când a semnat cu formaţia din Gruia. 

Adus ca un transfer răsunător, Yevgen Konoplyanka nu a reuşit să se impună la CFR Cluj, în ciuda experienţei sale la echipe de top ale Europei. 

Ucraineanul a fost folosit în doar patru meciuri pentru ardeleni, având doar 54 de minute de joc acumulate.

În locul lui Yevgen Konoplyanka, Nelu Varga îl aduce la CFR Cluj pe marocanul Omar El Kaddouri, fost la Napoli.

În contextul acestor mişcări de trupe din Gruia, Mihai Stoica a dezvăluit că şi FCSB a fost la un pas să aducă nume mari de fotbalişti.

Cel mai important nume, recunoaşte oficialul roş-albaştrilor, este cel al fostului mare internaţional argentinian Claudio Caniggia, retras din fotbal în 2004, la 37 de ani.

De altfel, alţi jucători cunoscuţi care puteau ajunge la FCSB mai sunt francezul Jeremy Menez, francezul Houssine Kharja şi germanul Timo Gebhart.

”E puţin surprinzător că după ce pleacă Konoplyanka, vine un jucător care e cumva în aceeaşi situaţie. De văzut, nu l-au văzut că nu prea a jucat.

Vă daţi seama dacă vin la cluburile celelalte jucători cu nume mari, cum curg propunerile la noi. Deci, puteam să aducem nişte jucători ca nume cum nici nu se gândea cineva vreodată.

Numele cu cea mai mare rezonanţă a fost Caniggia la un moment dat, doar că era aproape lăsat. Adică, să-l aduci ca ce... Nu mai ştiu în ce an, cu foarte mult timp în urmă.

Au fost mulţi.... Jeremy Menez l-am avut acum în vară. Am mare respect pentru ei, dar nu putem să aducem foşti fotbalişti.

Am avut ocazia să lucrez cu Kharja foarte puţin, care fusese adus înainte de a mă întoarce eu şi arăta excepţional. În perioada aia era şi Timo Gebhart.

Era rising star în Germania, avea un salariu mare, era tânăr. Sunt unii fotbalişti care au uitat dintr-odată fotbalul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica a fost completat de colegul de studio, comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu, iar acesta a analizat şi el plecarea lui Konoplyanka de la CFR Cluj.

”Nu e rău să aduci astfel de jucători pentru imagine, dar se cam grăbesc. Cine ştie, dacă Konoplyanka se mai antrena, că e şi asta o întrebare”, a adăugat Cosmescu.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare