Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E la nivelul lui Olăroiu acum". Antrenorul român care a dat lovitura în străinătate. MM Stoica: "E o treaptă importantă" | EXCLUSIV

"E la nivelul lui Olăroiu acum". Antrenorul român care a dat lovitura în străinătate. MM Stoica: "E o treaptă importantă" | EXCLUSIV
Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, este la curent cu noutăţile din Golf, în privinţa antrenorilor români. El consideră că din acest moment vor fi doi antrenori români, care se vor lupta în fruntea campionatului din Emiratele Arabe Unite.

MM Stoica e sigur: "E cam la nivelul lui Oli. Înseamnă că a făcut bine ce a făcut"

Atât fotbaliştii cât şi antrenorii români continuă să fie apreciaţi în zona Golfului, cu prezenţe în Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite sau Qatar. Ultima mutare a fost cea a lui Mirel Rădoi. 

Al Bataeh, locul 7 din Emiratele Arabe Unite, a anunţat despărţirea de Mirel Rădoi (42 de ani) şi a avut doar cuvinte de laudă pentru fostul selecţioner al României: "Clubul îşi exprimă mulţumirile şi aprecierea faţă de Mirel Rădoi, care a dus echipa la un nivel onorabil şi care a avut rezultate bune", a transmis Al Bataeh. 

În orele următoare, Mirel Rădoi va fi instalat la Al Jazira, una dintre cele mai puternice formaţii din Emiratele Arabe Unite, unde va primi un salariu mare, de 2.5 milioane de euro. 

La auzul veştii, MM Stoica a spus că Mirel Rădoi a ajuns la nivelul lui Cosmin Olăroiu, cel care o conduce pe Sharjah, locul al patrulea din UAE Pro League. 

MM Stoica, despre lovitura dată de Mirel Rădoi

"E o treaptă importantă. Noul club e peste unde a fost el până acum. E Al-Ain, unde sunt mulţi bani, şi al doilea club e Al-Jazira, mai e Sharjah, al lui Oli.

E cam la nivelul lui Oli. Înseamnă că a făcut bine ce a făcut. Avea de evitat retrogradarea cu echipa şi a dus-o pe locul 7. Şi cu cine? Cu Meleke, pe care l-am urmărit, joacă mereu", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

Cosmin Olaroiu o antrenează pe Sharjah din noiembrie 2021, iar informaţiile de la acea vreme indicau un salariu de 5 milioane de euro.

În noiembrie, Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu au oferit spectacol fanilor din Emiratele Arabe Unite, în meciul direct din campionat. 

Într-o altă intervenţie la Orange Sport, MM Stoica a oferit ultimele detalii despre mişcările importante din Golf, care au fost aflate direct de la Cosmin Olăroiu. 

Afla mai multe despre: cosmin olaroiumirel radoimm stoicasalariu cosmin olaroiusalariu mirel radoifotbal emiratele arabe unite 

viewscnt
Articole similare