Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Benzema, mutare-bombă în Premier League!? Balonul de Aur, chemat de urgenţă

BREAKING | Benzema, mutare-bombă în Premier League!? Balonul de Aur, chemat de urgenţă

Premier League

Comentarii

Karim Benzema (36 de ani), plecat liber de contract de la Real Madrid, în vară, la Al Ittihad, ar putea face obiectul unui transfer spectaculos înapoi în Europa. Atacantul francez este cerut în Premier League, pentru a resuscita atacul unei echipe cu probleme.

Este vorba despre Manchester United, care nu are în acest moment un atacant de mare valoare în lot, ci se bazează pe Rasmus Hojlund (20 de ani), un atacant de viitor. "Diavolii" au, însă, nevoie de certitudini, iar Benzema este văzut drept omul ideal la echupa de pe Old Trafford.

Karim Benzema, îndreptat spre Manchester United, în Premier League: "E un vis"

Cel care îl îndreaptă pe Karim Benzema spre Premier League, la United, este Louis Saha (45 de ani), fostul atacant al "Diavolilor roşii". Într-o declaraţie citată de Goal, fostul atacant francez a spus despre Karim Benzema că ar fi exact transferul de care Manchester United are nevoie.

"Benzema va "scutura" atacul lui Manchester United, exact ceea ce au nevoie. El va marca, în mod cert, goluri şi va lega jocul mult mai bine. E doar un vis, însă Karim este în continuare un foarte bun profesionist, genul de atacant de la care Hojlund are ce învăţa. Repet, însă, este doar un vis", a spus Lous Saha.

Transferat gratis în vară de Al Ittihad, pentru un salariu impresionant, Karim Benzema are viaţă grea în Arabia Saudită, chiar dacă marchează ca în vremurile bune. Francezul a înscris de 12 ori şi a pasat decisiv de cinci, în 20 de meciuri jucate pentru fosta echipă a lui Victor Piţurcă şi Cosmin Contra.

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Karim Benzema în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: karim benzema transfer premier leaguekarim benzema manchester unitedkarim benzema transfer premier leaguekarim benzema transfermanchester united transfer karim benzema 

viewscnt
Articole similare