Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La Liga | Victorie la limită pentru Barcelona în deplasarea cu Las Palmas. Debut pentru Vitor Roque în tricoul blaugrana

La Liga | Victorie la limită pentru Barcelona în deplasarea cu Las Palmas. Debut pentru Vitor Roque în tricoul blaugrana

La Liga

Comentarii

Barcelona s-a impus cu scorul de 2-1 într-un meci din etapa a 19-a din La Liga, în deplasare, pe terenul celor de la Las Palmas, scor 2-1.

Echipa antrenată de Xavi Hernandez a avut parte de un început modest de partidă. În minutul 12, fostul jucător al catalanilor, Munir El Haddadi a înscris din pasa unui al fost jucător al Barcelonei, Sandro Ramirez. 

Barcelona a reuşit egalarea abia după pauză. Ferran Torres a marcat în minutul 55, servit în mod oportun de Sergi Roberto.

Schimbări importante pe final de meci făcute de Xavi

Xavi a apelat la nu mai puţin de patru schimbări în şase minute. În minutul 72, tehnicianul i-a înlocuit pe Raphinha şi pe Lewandowski. În locul lor au intrat Lamine Yamal şi Joao Felix.

În minutul 78, Vitor Roque, jucătorul de 18 ani adus din Brazilia de la Athletico Paranaense pentru suma de 40.000.000 şi-a marcat debutul în tricoul Barcelonei. În acelaşi minut, Fermin Lopez, un alt jucător de perspectivă a intrat în locul lui Sergi Roberto.

În prelungirile partidei, olandezul Sinkgraven a comis un fault în propriul careu, iar fundaşul celor de la Las Palmas a văzut cartonaşul roşu.

Ilkay Gundogan a transformat penalty-ul acordat, în minutul 90+3, iar Barcelona a obţinut cele trei puncte cruciale în lupta la titlul din La Liga.

Campioana sezonului trecut se află pe locul trei, cu 41 de puncte, cu şapte mai puţin faţă de Girona şi Real Madrid, dar se menţine în lupta pentru al doilea titlu consecutiv în Spania.

Afla mai multe despre: barcelonalas palmasvitor roquela liga 

viewscnt
Articole similare