Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Schimb-şoc în 2024, între Barcelona şi Manchester City! Anunţul presei spaniole

BREAKING | Schimb-şoc în 2024, între Barcelona şi Manchester City! Anunţul presei spaniole

FC Barcelona

Comentarii

Presa din Spania scrie că Barcelona şi Manchester City pregătesc un schimb-şoc de jucători în 2024, odată cu deschiderea perioadei de mercato din ianuarie, prima lună a noului an.

Barcelona şi Manchester City au făcut mai multe afaceri împreună în ultimii doi ani ani şi jumătate, de când Joan Laporta a revenit la conducerea clubului catalan şi a profitat de relaţia bună pe care o are cu Thxiki Begiristain şi Pep Guardiol, acum pe Etihad Stadium.

Barcelona - Manchester City, schimbul începutului de an?

Ultima afacere, împrumutul lui Joao Cancelo pe Camp Nou, a dat naştere ideii schimbului-şoc de jucători între Manchester City şi Barcelona. Catalanii vor, potrivit Sport, să-l trimită în Premier League pe Alejandro Balde (20 de ani) şi să-l transfere definitiv de la "Cetăţeni" pe Joao Cancelo (29 de ani).

Împrumutul lui Joao Cancelo la Barcelona urmează să expire în vara lui 2024, însă şefii grupării de pe Camp Nou vor să profite şi să-l transfere definitiv, având în vedere prestaţiile bune pe care portughezul le are în tricoul blaugrana de când a sosit.

Rămâne de văzut, însă, dacă Manchester City va fi de acord cu schimbul propus de Barcelona, dar şi dacă, în cele din urmă, catalanii îşi vor ceda "perla" crescută în propria academie, La Masia, pentru transferul unui fotbalist cu aproape 10 ani mai în vârstă.

Afla mai multe despre: manchester citybarcelonaschimbjoao canceloalejandro balde 

viewscnt
Articole similare