Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Xavi tremură! Cu infirmeria plină, a mai pierdut un fotbalist: scenariu sumbru!

BREAKING | Xavi tremură! Cu infirmeria plină, a mai pierdut un fotbalist: scenariu sumbru!

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (43 de ani) are mari probleme în acest sezon la Barcelona. Cu infirmeria plină, catalanii au mai pierdut un fotbalist.

În primele 10 minute ale meciului cu Las Palmas din deplasare, Barcelona l-a pierdut pe Joao Cancelo (29 de ani), fundaşul dreapta împrumutat de la Manchester City. În urma unei contre dure, fundaşul portughez s-a accidentat şi nu a mai putut continua.

Joao Cancelo, încă un fotbalist în infirmeria Barcelonei

Cancelo a acuzat probleme la genunchiul stâng, care a părut că i-a sărit când a lovit în contră cu fundaşul central Mika Marmol. Doctorii i-au acordat îngrijiri, dar nu a mai putut continua, iar presa apropiată de Barcelona scrie că în interiorul clubului există temeri că ar putea fi vorba despre o accidentare serioasă.

O ruptură de ligament mai exact, care l-ar scoate din joc pentru luni bune pe Joao Cancelo, apărătorul portughez care ar putea rata, astfel, şi EURO 2024 cu naţionala Portugaliei.

Transferat în vară sub formă de împrumut de la Manchester City, în ultima zi de mercato, Cancelo a strâns 21 de meciuri (1715 de minute) în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase decisive.

Ter Stegen, Pedri, Marcos Alonso sau Gavi sunt accidentaţi în prezent, iar Xavi nu-i poate folosi.

Afla mai multe despre: barcelonaxaviaccidentarecancelolaliga 

viewscnt
Articole similare