Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Haaland, la Barcelona! 3 staruri, OUT pentru "cyborgul" norvegian

BREAKING | Haaland, la Barcelona! 3 staruri, OUT pentru "cyborgul" norvegian

FC Barcelona

Comentarii

Cu aproximativ o lună timp la dispoziţie pentru mutări în cadrul lotului Barcelonei în perioada de mercato de iarnă, Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, şi-a făcut deja planurile fereastra de transferuri din vara lui 2024, când vrea să încerce o adevărată lovitură.

Presa din Spania scrie că marele obiectiv al lui Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, pentru vara lui 2024 este transferul lui Erling Haaland de la Manchester City, atacantul norvegian care vine la pachet cu "garanţia" că va fi golgheter, având în vedere abilităţile sale de marcator.

Lewandowski, Raphinha şi Kounde, OUT! Laporta face totul pentru transferul lui Haaland la Barcelona

Pentru a-i face loc lui Haaland, Joan Laporta este gata să renunţe la trei staruri ale Barcelonei în perioada de mercato din vară. Erling Haaland va avea, în 2024, o clauză de reziliere de 100 de milione de euro pentru cluburile din afara Angliei, iar Barcelona şi-a făcut deja planul.

Vrea să renunţe la trei staruri, anume Jules Kounde, poate fotbalistul pe care poate obţine cea mai mare sumă de transfer, brazilianul Raphinha şi Robert Lewandowski, aflat la final de carieră şi care are o clauză specială în contract care permite rezilierea dacă nu prinde un anumit număr de meciuri.



Totul pentru a face rost de măcar 100 de milioane de euro pentru a plăti clauza lui Haaland, atacant pe care Barcelona l-a dorit şi înainte ca "cyborgul" norvegian să ajungă la Manchester City, sub comanda lui Pep Guardiola. Barcelona şi Manchester City au o relaţia foarte bună, având în vedere că Pep Guardiola şi Txiki Begiristain au lucrat cu Joan Laporta pe Camp Nou.

Erling Haaland a marcat 19 goluri şi a livrat cinci pase de gol în 22 de meciuri jucate pentru Manchester City în acest sezon, în toate competiţiile.

  • 180 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransfererling haalandjoan laportamanchester city 

viewscnt
Articole similare