Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Culisele transferului lui Radu Drăguşin la Tottenham! Florin Manea a dat cărţile pe faţă. ”Le-am cerut să mărească oferta” | EXCLUSIV

Culisele transferului lui Radu Drăguşin la Tottenham! Florin Manea a dat cărţile pe faţă. ”Le-am cerut să mărească oferta” | EXCLUSIV

Bayern Munchen

Comentarii

Florin Manea a vorbit despre negocierile care au fost purtate cu Tottenham şi Bayern Munchen pentru transferul lui Radu Drăguşin. Impresarul a dezvăluit că londonezii vor oficializa mutarea în cel mai scurt timp, însă este puţin probabil ca Drăguşin să fie în lotul ”Cocoşilor” pentru partida din Premier League de la sfârşitul acestei săptămâni cu Manchester United.

Zilele trecute au fost de foc pentru transferul lui Drăguşin. ”Am cerut o noapte de gândire”

În exclusivitate pentru Orange Sport, Florin Manea a dezvăluit că mutarea lui Drăguşin la Londra a fost trecută în stand-by, după oferta venită din partea lui Bayern Munchen. Tottenham a fost nevoită să vină cu o ofertă mai bună, lucru care s-a şi întâmplat, iar astfel italienii au fost de acord cu propunerea venită din partea londonezilor.

”A trecut vizita medicală, mai are partea de cardio. Contractele sunt pregătite, probabil va fi prezentat imediat după. Am vorbit cu ofiţerul de presă. Din păcate, până săptămâna viitoare nu se va putea întâlni cu nimeni de la presă. Au un meci important acum cu Manchester United, nu ştiu dacă va juca, dar va intra de vineri în programul echipei.

(n.r. Ce a fost cel mai dificil e rezolvat în acest negocieri?) A fost dificil până s-a înţeles cu Genoa. A fost la un moment dat un acord, dar când a venit oferta lui Bayern, nu a fost acceptată oferta lui Tottenham. A fost nevoie să fie puţin mărită. Noi vorbeam cu Tottenham de ceva timp.

Practic ne înţelesem la partea financiară a lui Radu, dar a venit această ofertă a lui Bayern. Eu mă întâlnisem deja cu ei, ştiam că va veni, dar a fost şi nefericita vesta a morţii lui Beckenbauer care a întârziat puţin lucrurile. Când a venit oferta lui Bayern am cerut o noapte de gândire, dar ne-am gândit bine, iar decizia a fost să meargă la Tottenham.

Azi-noapte la ora trei s-au înţeles (n.r. Genoa) cu Tottenham, pentru că în momentul în care a venit oferta de la Bayern, care era superioară, au solicitat celor de la Tottenham să mărească oferta, să fie aproape sau echivalentă cu cea de la Bayern, iar atunci normal că decizia a ajuns la noi”, a spus Florin Manea, la Orange Sport.

Banii nu au contat pentru ”perla” naţionalei: ”Şi-a dorit să joace în Premier League”

(n.r. Bayern propunea mai mulţi bani decât Tottenham în privinţa salariului?) Da, dar decizia financiară a fost pe ultimul plan. Decizia a fost luată în funcţie de ce am simţit noi, de partea sportivă. Au fost foarte mulţi factori şi a fost foarte greu de ales între două cluburi mari.

Noi am considerat că este pasul potrivit pentru Radu. El şi-a dorit să joace în Premier League. Cred că Tottenham este alegerea potrivită”, a adăugat Manea.

 

 

Afla mai multe despre: premier leagueflorin manearadu drăguşintottenhamgenoabayern 

viewscnt
Articole similare