Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sfaturi de la naşu’! Gică Hagi i-a recomandat un atacant lui Gigi Becali. ”Ca el nu există în România”

Sfaturi de la naşu’! Gică Hagi i-a recomandat un atacant lui Gigi Becali. ”Ca el nu există în România”

Superliga

Comentarii

Andrea Compagno este pe picior de plecare de la FCSB, iar Gigi Becali a început căutările pentru a acoperi postul lăsat liber de italian. Cu toate acestea, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a primit un sfat de la Gică Hagi care i-ar putea rezolva problemele.

Gică Hagi, sfat preţios pentru Gigi Becali. ”Mi-a spus să îl bag pe Coman atacant”

Gigi Becali a dezvăluit că a avut o discuţie cu Gică Hagi, în care ”Regele” i-a recomandat sp îl folosească pe Florinel Coman pe postul de atacant. Mai mult decât atât, patronul de la FCSB a spus că deja a avut o discuţie cu ”Mbappe” în legătură cu acest lucru şi este foarte probabil ca jucătorul crescut de Gică Hagi să evolueze pe poziţia de vârf în ”11-le” lui Charalambous.

„Am vorbit despre fotbal cu Gică. L-am întrebat despre un atacant, i-am zis că îmi trebuie un atacant şi i-am cerut un sfat. I-am zis că nu se mai bate cu mine acum. A zis: «Gigi, eu nu am cum să mă bat cu tine, tu bagi bani». Mi-a dat un sfat… A zis să nu mai caut atacant, să îl bag pe 7 atacant şi o să văd atacant cum nu există în România.

M-am dus la Coman la masă şi i-am zis: «Hagi a zis că poţi să joci atacant şi aşa o să te bag», dar el a zis «Da, dar să mă antrenez aşa, să mă deprind un pic». O să încercăm cu el atacant, urmez sfatul lui Gică…”, a spus Gigi Becali la ProSport.

Gigi Becali a rezolvat al treilea transfer al iernii la FCSB: ”Vine de acum”

Gigi Becali a anunţat că a obţinut acordul lui Nana Antwi pentru a deveni noul jucător al celor de la FCSB. Fundaşul dreapta al armenilor de la Urartu urmează să se alăture roş-albaştrilor în următoarele ore, în cantonamentul acestora din Turcia, susţine finanţatorul de 65 de ani.

”Florin Vulturar a rezolvat transferul. Băiatul vine de acum. Probabil diseară ajunge în cantonamentul nostru din Turcia”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik. Astfel, Nana Antwi este al treilea transfer rezolvat de FCSB în perioada de mercato din iarnă, după Luis Phelipe şi Baba Alhassan.

În vârstă de 23 de ani, fundaşul dreapta ghanez este cotat la 275.000 de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com. Acesta a evoluat la Urartu din 2021, unde a adunat 86 de meciuri şi a reuşit două goluri şi opt pase decisive.

Urartu este nimeni alta decât fosta adversară a celor de la Farul Constanţa, din preliminariile UEFA Conference League.

Afla mai multe despre: superligăfcsbfarulgigi becaligică hagi 

viewscnt
Articole similare