Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Drăguşin, deja istorie. Man, următorul ”tun” pe piaţa transferurilor. ”Perla” Parmei, pe lista unei campioane din TOP 5

Drăguşin, deja istorie. Man, următorul ”tun” pe piaţa transferurilor. ”Perla” Parmei, pe lista unei campioane din TOP 5

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este românul momentului, dar Dennis Man (25 de ani) îl poate urma şi el cu un nou transfer uluitor.

Radu Drăguşin va deveni în cel mai scurt timp cel mai scump fotbalist român din istorie, după ce transferul său de la Genoa la Tottenham va deveni oficial.

Dar fotbalul românesc poate fi martorul unei noi afaceri de milioane de euro. Dennis Man ar fi următorul jucător vizat.

Dennis Man, vizat şi el de un transfer important. Poate face, în sfârşit, pasul la nivelul următor

Superstarul celor de la Parma ar fi pe lista a două echipe importante din Serie A: campioana Napoli şi ofensiva Sassuolo, conform Sport.

Ambele formaţii au un sezon modest până acum în campionat. Napoli ocupă doar locul 9, în timp ce Sassuolo se află pe locul al 14-lea.

Parma este lider în Serie B, cu 41 de puncte, după 19 etape, dar ar fi dispusă să renunţe la unul dintre jucătorii esenţiali din acest sezon.

Man ar putea pleca de la Parma contra sumei de 8 milioane de euro, plus bonusuri de performanţă, indiferent dacă plata se face direct în această iarnă sau în două tranşe (împrumut, în această iarnă + suma de transfer, la vară), notează sursa citată.

Recent, Napoli a fost şi în cursa pentru transferul unui alt român, Radu Drăguşin, care a preferat-o, în cele din urmă, pe Tottenham.

Dennis Man se află la cel mai bun sezon din carieră de când a plecat de la FCSB. În 18 partide în care a apărut, a marcat 10 goluri şi a pasat decisiv de cinci ori.

În prezent, internaţionalul român este cotat la cinci milioane de euro, conform Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: dennis mannapoliparmastranieriradu dragusinsassuoloserie b 

viewscnt
Articole similare