Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | ”Sunt fericit că am reuşit să devin român cu acte în regulă”. Vrea să joace pentru naţionala tricoloră

OFICIAL | ”Sunt fericit că am reuşit să devin român cu acte în regulă”. Vrea să joace pentru naţionala tricoloră

Superliga

Comentarii

FCU Craiova anunţă că Andrea Padula (27 de ani) a obţinut cetăţenia română şi vrea să joace pentru naţionala tricoloră.

A devenit cetăţean român şi vrea să joace pentru naţionala lui Edi Iordănescu

FCU 1948 Craiova a anunţat, miercuri, 10 ianuarie, că jucătorul Andrea Padula a dobândit cetăţenia română şi va putea reprezenta naţionala tricoloră.

Andrea Padula s-a născut la data de 04 aprilie 1996, în Elveţia, la Mendrisio, mama fiind din România, iar tatăl din Italia.

Padula a devenit jucătorul echipei FCU în acest sezon, iar unul dintre obiectivele sale importante odată cu venirea în Romania îl reprezintă prezenţa în naţionala României.

"Sunt fericit că am reuşit să devin român cu acte în regulă. Sunt fericit, şi în acelaşi timp, să joc pentru FCU Craiova.

Este prima mea experienţă în România, iar tot ce am realizat de la venirea mea aici şi modul în care am fost primit a fost unul deosebit.

Îmi doresc să realizez performanţe la cel mai înalt nivel cu echipa mea, iar într-o bună zi, să pot reprezenta cu mândrie tricoul echipei naţionale”, a declarat Padula.

În vârstă de 27 de ani, Andrea Padula este fundaş dreapta şi joacă la FCU Craiova 1948 de la începutul acestui sezon. A bifat 12 meciuri şi un gol pentru olteni în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: andrea padularomaniaechipa nationalafcu craiova 

viewscnt
Articole similare