Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Lanterna” Superligii vinde în străinătate! Un jucător de la FC Botoşani poate ajunge într-un campionat puternic din Europa

”Lanterna” Superligii vinde în străinătate! Un jucător de la FC Botoşani poate ajunge într-un campionat puternic din Europa

Superliga

Comentarii

FC Botoşani este pe ultimul loc în campionat, însă jucătorii formaţiei patronate de Valeriu Iftime nu duc lipsă de oferte.

Căpitanul lui Valeriu Iftime este dorit în Polonia! Victor Dican poate pleca de la FC Botoşani

Conform GSP, Victor Dican (23 de ani), căpitanul formaţiei moldave, este dorit de Korona Kielce, echipă ce activează în primul eşalon din Polonia. Fostul fundaş al Universităţii Cluj a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roş-alb-albaştrilor şi a adunat 22 de meciuri în acest sezon în toate competiţiile, fiind fotbalistul cu cele mai multe minute pe gazon din echipa lui Valeriu Iftime.

Aceeaşi sursă relatează că, fosta echipă a lui Ronaldo Deaconu este dispusă să ofere 300.000 de euro pentru Dican, însă există o clauză în contractul apărătorului conform căreia Universitatea Cluj ar urma să încaseze 25% dintr-un transfer al lui Dican, însă nu mai puţin de 125.000 de euro. Astfel, în cazul în care FC Botoşani şi Korona Kielce vor ajunge la un acord pentru suma de 300.000 de euro, doar 175.000 vor intra în conturile clubului lui Valeriu Iftime.

În cazul în care va ajunge la Kielce, Victor Dican va fi coleg cu Marius Briceag (ex-Universitatea Craiova, FCSB, FC Voluntari, ”U” Cluj). 

  • Victor Dican este cotat de Transfermarkt la 750.000 de euro.

Afla mai multe despre: superligafc botoşanivictor dicanvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare