Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin: ”Anglia e un campionat care mi se potriveşte. E un vis pe care îl am de mic” | EXCLUSIV

Radu Drăguşin: ”Anglia e un campionat care mi se potriveşte. E un vis pe care îl am de mic” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Transferul lui Radu Drăguşin (21 de ani) se face chiar în aceste momente. Tânărul fundaş central va semna un contract valabil până în 2029 cu Tottenham, după ce gruparea din Premier League a câştigat lupta cu Bayern Munchen pentru semnătura acestuia.

Visul lui Radu Drăguşin a devenit realitate: ”Premier League este campionatul care îmi place”

Radu Drăguşin s-a urcat miercuri, 10 ianuarie, în avionul de Londra şi va efectua vizita medicală înainte de a semna cu Tottenham.

Transferul fundaşului central în vârstă de 21 de ani o va costa pe gruparea londoneză 30 de milioane de euro (25+5 bonusuri).

Deşi a avut pe masă şi varianta Bayern Munchen, Drăguşin a ales să meargă la Spurs, unul dintre motive fiind şi faptul că Premier League este campionatul în care şi-a dorit să ajungă.

”(n.r. Unde va face următorul pas) Într-un loc în care voi evolua cel mai bine şi mă voi dezvolta cel mai bine. Pentru mine, cota de piaţă nu este ceva să mă motiveze. Asta este treaba specialiştilor, pe mine nu mă influenţează.

Acesta (n.r. Premier League) este campionatul care îmi place, care este pe placul meu. Este un campionat pe care îl urmăresc şi speram ca într-un viitor să joc acolo. Eu sunt la Genoa. Echipa mea preferată e cea naţională.

E un vis pe care îl am de mic. Anglia e un campionat care mi se potriveşte. E un campionat unde intensitatea, viteza, forţa sunt la cele mai înalte cote, iar pentru mine rămâne în continuare un vis de a juca în Premier League.

Model sau idol nu am avut niciodată. Am văzut că sunt asemănat cu Van Dijk, dar eu nu am idol”, a declarat Drăguşin, în cadrul unui interviu pentru Orange Sport.

De asemenea, internaţionalul român a subliniat că scopul său este să devină din ce în ce mai bun cu fiecare zi care trece.

”Acum doi-trei ani visam sa ajung cât de bun pot. Visul meu e să ajung cel mai bun, dar nu visam niciodată, nici acum nu visez să mă transfer pe sute de milioane pentru că pentru mine nu contează acest lucru.

Pentru mine e important să cresc, să devin cel mai bun în cariera mea de fotbalist şi cu siguranţă să ajung la cel mai înalt nivel din Europa pentru că e visul oricărui fotbalist”, a completat fundaşul central român.

Astfel, după mutarea la Tottenham, Radu Drăguşin devine cel mai scump fotbalist român din întreaga istorie!

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhampremier leaguegenoaserie astranieri 

viewscnt
Articole similare