Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Manea, dezvăluiri despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern! N-am dormit toată noaptea”

Florin Manea, dezvăluiri despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern! N-am dormit toată noaptea”
Comentarii

Radu Drăguşin a ales-o pe Tottenham, deşi a avut ofertă şi de la gigantul Bayern Munchen.

Cum s-a produs transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Florin Manea a dezvăluit totul

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a explicat cum s-a ajuns la decizia de a o alege pe Tottenham în detrimentul lui Bayern Munchen. Agentul a povestit că fundaşul şi familia sa nu au dormit toată noptea, încercând să găsească cea mai bună opţiune.

În cele din urmă, Radu Drăguşin a ales-o pe Tottenham pentru că englezii au fost primii care l-au dorit, dar şi pentru că internaţionalul român a visat încă din copilărie să evolueze în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.

„E totul gata. Vom zbura la Londra şi după vizita medicală se va oficializa. Azi dimineaţă, la ora 8, s-a luat decizia. Noi eram hotărâţi să mergem la Tottenham, dar a venit oferta de la Bayern. Şi ne-am oprit în loc. Eram în drum spre aeroport. Am zis că trebuie să ne gândim bine şi să evaluăm. Bayern e unul dintre cele mai mari cluburi. Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern. 

Dar asta e decizia. Am luat-o cu Radu şi familia lui. I-am anunţat pe cei de la Bayern că asta e decizia, că au venit pe ultima sută de metri şi că era greu să ne schimbăm decizia. Poate pe viitor vom ajunge din nou acolo. Suntem bulversaţi. Să refuzi Bayern... Dar a fost ce şi-au dorit Radu şi familia lui. E fericit. Mergem la Tottenham!

Normal că Radu s-a gândit la oferta lui Bayern. Decizia am luat-o dimineaţă. E greu să ai de făcut asemenea alegere. Bayern l-a dorit insistent, dar oferta oficială a venit în ultima noapte.

Erau mai mulţi bani de la Bayern, dar a zis că acesta e pasul corect în carieră. Am stat toată noaptea să ne gândim. Nu am dormit deloc. Am stat să vedem care sunt plusurile şi minusurile. Şi Napoli şi AC Milan l-au vrut. Dar el a dorit de mic să joace în Premier League.

Nu a ales banii. Erau mai mulţi la Bayern. A zis că acesta e pasul corect pentru cariera lui. E de apreciat că a ales cariera deasupra banilor. Nu ştiu câţi ar fi refuzat oferta pe care am a avut-o de la Bayern. Au fost mulţi care nu credeam că refuzăm Bayern. Am zis că ăsta e pasul corect. 

Era destul de mare diferenţa. Aproape jumătate în plus, dacă nu chiar încă o dată. Dar nu contează sumele. Nu au fost niciodată o prioritate. Mereu vom alege paşii care credem că sunt corecţi. Cred că a cântărit că mereu şi-a dorit să ajungă în Premier League”, a spus Florin Manea, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhamtransferflorin manea 

viewscnt
Articole similare