Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Gardoş a dat verdictul după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „A ajuns foarte devreme în Premier League!”

Florin Gardoş a dat verdictul după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „A ajuns foarte devreme în Premier League!”

Premier League

Comentarii

Tottenham a plătit 30 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăguşin.

Florin Gardoş şi-a exprimat opinia după ce Radu Drăguşin a acceptat oferta celor de la Tottenham

Florin Gardoş, fost internaţional român cu 11 apariţii în Premier League, a comentat mutarea celui mai scump fotbalist român din istorie. Gardoş are încredere în Drăguşin, considerându-l foarte matur pentru vârsta sa, dar îl avertizează că îl va aştepta un campionat extrem de dificil. 

„Indifierent de ce ar fi ales, era o mutare extraordinară. În ultimii ani nu au mai fost jucători români curtaţi de echipe mari. Era o decizie grea, depindea exclusiv de discuţiile cu cluburile, de strategie. Probabil a considerat că are şanse mai mari să joace titular la Tottenham.

E un campionat greu, e la o echipă bună, ba chiar foarte bună din Premier League. Are concurenţă mare pe post. Cred că are toate atuurile, nu-l cunosc personal, dar am auzit numai lucruri bune despre el, că este serios, pare foarte matur pentru vârsta lui. 

A ajuns devreme, foarte devreme în Premier League. Este foarte important, am scos puţin capul. În ultimii ani, jucătorii români au fost cam subevaluaţi. Sper să reuşească, pentru că se mai schimbă puţin trendul. 

Are şanse să joace din prima (n.r. - cu Manchester United). În Premier League aşa e, la două trei meciuri prinzi o super echipă. Probabil va juca, pentru că jucătorii de pe postul său sunt accidentaţi. E important să joace bine, să lase o impresie bună. Sunt meciuri multe, va avea şanse să joace şi după ce revin cei doi. E bine şi pentru încrederea lui, să se adapteze repede, pentru că avem nevoie de el pentru EURO”, a declarat Florin Gardoş, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: florin gardosradu dragusintottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare