Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Marea mea ambiţie este să joc la naţionala României”. Este elveţian, dar vrea să fie tricolor la EURO 2024: ”Acestea sunt standardele”

”Marea mea ambiţie este să joc la naţionala României”. Este elveţian, dar vrea să fie tricolor la EURO 2024: ”Acestea sunt standardele”

Echipa națională

Comentarii

Un fotbalist care joacă în Superliga României îşi doreşte să joace şi pentru naţionala României. Este născut în Elveţia, dar vrea vrea să fie în lotul lui Edi Iordănescu la EURO 2024.

România este deja calificată la EURO 2024, iar în această seară are şansa de e termina pe primul loc în grupa preliminară.

Adversară îi va fi naţionala Elveţiei, împotriva căreia tricolorii au nevoie de cel puţin un egal pentru a încheia calificările din poziţia de lider.

Va fi un meci special pentru Andrea Padula. Născut în Elveţia, jucătorul legitimat la FCU Craiova 1948 vrea să joace pentru naţionala României.

Mama sa este româncă, astfel că visul acestuia este să reprezinte steagul tricolor la nivel internaţional.

”Voi face totul pentru a merita convocarea”

Astfel, Padula doreşte să prindă convocarea la EURO 2024 pentru România şi va face tot posibilul pentru a fi pe lista finală a selecţionerului Edi Iordănescu pentru turneul final din Germania.

”Am urmărit mereu fotbalul românesc. În opinia mea, vorbim despre o mare naţională, o naţională importantă. Având în vedere prestigiul – după şapte ani de dezamăgiri – calificarea la un turneu major a fost doar o chestiune de timp.

Pe bună dreptate, acestea trebuie să fie standardele. Referitor la comparaţia cu Elveţia, aş spune, însă, că se joacă în condiţii egale. La fel şi în seara asta.

Voi primi în curând paşaportul românesc, aşa că da (n.r. vrea să joace pentru România la EURO 2024). O declarasem deja când jucam la Basel: marea mea ambiţie este să joc la naţionala României. În consecinţă, voi face totul pentru a merita convocarea”, a declarat Padula, potrivit rsi.ch.

În vârstă de 27 de ani, Andrea Padula a ajuns la FCU Craiova în vara acestui an de la AC Bellinzona, iar în carieră a mai trecut pe la Chiasso, Lugano, Monza, Wil 1900 şi Basel.

Fundaş stânga de meserie, Padula a prins opt meciuri pentru olteni şi a marcat un gol. În prezent, este cotat la 150.000 de euro.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalasuperligaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare