Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ucrainenii, acuzaţii grave: ”Visul lui Ceferin a devenit realitate şi Italia s-a calificat la EURO”

Ucrainenii, acuzaţii grave: ”Visul lui Ceferin a devenit realitate şi Italia s-a calificat la EURO”

EURO

Comentarii

Ucraina a rămas în afara EURO 2024, după rezultatul de egalitate înregistrat cu Italia, dar presa ucraineană nu a rămas datoare.

Ucraina şi Italia au remizat, scor 0-0, în cadrul preliminariilor EURO 2024. În urma acestui rezultat, Italia, campioana europeană în exerciţiu, s-a calificat pentru turneul final din Germania.

”Visul lui Ceferin a devenit realitate şi Italia s-a calificat după un egal alb”

Dar au existat acuzaţii teribile după acest meci. În al treilea minut al prelungirilor, arbitrul Gil Manzano nu a dat penalty la un duel în careu între Acerbi şi Mudryk, iar presa din Ucraina a luat ”foc”.

Aceasta a pus decizia respectivă de arbitraj pe seama intereselor preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, de a o vedea pe Italia prezentă la EURO.

”La final, Ucraina a presat Italia. Nu au fost mari ocazii de a marca, dar italienii au tras de timp. A existat o cerere de penalty, după o cădere a lui Mudryk, dar arbitrul nu s-a deranjat să meargă să vadă reluarea.

La final, visul lui Aleksander Ceferin a devenit realitate şi Italia s-a calificat la EURO 2024 după un egal alb.

Ucraina mai are şansele ei, chiar dacă azi nu a avut şansa să câştige un meci. Sperăm că vom vedea Ucraina printre cele 24 de echipe din Germania”, au scris cei de la sport.ua.

Ucraina mai are o şansă de a fi prezentă la EURO 2024 prin Liga Naţiunilor, în primăvara anului viitor.

Recent, Aleksander Ceferin a avut nişte declaraţii controversate la o conferinţă de presă în care a afirmat că nu concepe un campionat european fără Italia.

Afla mai multe despre: ucrainaeuro 2024uefaitalia 

viewscnt
Articole similare