Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum vi se pare suma?”. Panduru şi Lovin, păreri contradictorii după ce Drăguşin a doborât recordul lui Mutu: ”Suma asta este o bombă!” | EXCLUSIV

”Cum vi se pare suma?”. Panduru şi Lovin, păreri contradictorii după ce Drăguşin a doborât recordul lui Mutu: ”Suma asta este o bombă!” | EXCLUSIV
Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a efectuat vizita medicală la Tottenham Hotspur, miercuri, şi este o chestiune de timp până când va fi prezentat oficial la formaţia londoneză!

Radu Drăguşin, direct în top! Transferul lui Tottenham bate mutarea lui Mutu la Chelsea

Tottenham Hotspur a decis să le plătească celor de la Genoa, în schimbul lui Radu Drăguşin: 25.000.000 de euro + 5.000.000 de euro bonusuri de performanţă (relativ uşor de realizat de către jucător) + împrumutul fundaşului dreapta Djed Spence.

Sumele menţionat l-au dat peste cap pe Basarab Panduru, care consideră suma mult prea mare. Florin Lovin, fostul fotbalist, este de o altă părere: ”Suma corectă!”

”Cum vi se pare suma?”, este întrebarea lui Dan Udrea care a stârnit o adevărată discuţie, în direct, la Orange Sport. 

Basarab Panduru: ”Foarte mare. Au bani în fotbal de n-au ce să facă cu ei... Bayern are la bani de nu are ce să facă cu ei... Bani cu grămada. Mi se pare mult pentru că e român. Suma asta e bombă! Este din calea afară de mult. Noi doar băteam câmpii. Nu suntem obişnuiţi cu aşa ceva.

Noi băteam câmpii eh asta e o bombă mondială care a căzut de ceva timp. A căzut în sarea asta. E un mare lucru ca un jucător romnân fundaş să se califice. Dacă era portughez era şi mai scump”.

Florin Lovin: ”Suma corectă pentru cum a evoluat cariera sa din punct de vedere a influenţat enorm calificarea României. Vine din Serie A unde a jucat, eu cred că e suma corectă.

Nu a avut accidentari, este un jucator complet. Nu a jucat in echipa din primele 5 din italai dar este un juc complet. La ce sume sunt e suma corectă”.

Este cea mai mai mare sumă plătită vreodată pentru un fotbalist român, peste reuşitele lui Adrian Mutu şi Cristian Chivu, pentru care Chelsea şi AS Roma plăteau 19.000.000 de euro, respectiv 18.000.000 de euro, în vara lui 2003.

Afla mai multe despre: radu drăguşinmututottenham 

viewscnt
Articole similare