Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru nu înţelege salariul lui Drăguşin de la Tottenham: ”Nu ai cum să ceri 3 milioane! N-are nimeni atât! E o problemă” | EXCLUSIV

Panduru nu înţelege salariul lui Drăguşin de la Tottenham: ”Nu ai cum să ceri 3 milioane! N-are nimeni atât! E o problemă” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român Radu Drăguşin (21 de ani) a ajuns la Londra şi a efectuat vizita medicală alături de medicii celor de la Tottenham Hotspur. Aşadar, este doar o chestiune de timp până când va fi anunţat oficial transferul.

Radu Drăguşin va deveni cel mai scump fotbalist român din istorie prin trecerea la Tottenham Hotspur. Formaţia londoneză a fost de acord să le plătească celor de la Genoa 25 de milioane de euro, plus alte 5 milioane de euro din bonusuri şi Djed Spence sub formă de împrumut.

Salariu prea mic pentru Radu Drăguşin?

Prezent în studiourile Orange Sport, fostul internaţional Basarab Panduru consideră că Radu Drăguşin ar fi meritat un salariu mult mai mare la Tottenham Hotspur, decât au obţinut impresarii fotbalistului.

Din primele informaţii, se pare că Radu Drăguşin va avea un salariu anual de 2,8 milioane de euro. Există şanse, totuşi, ca acesta să crească progresiv, în funcţie de clauzele contractuale.

Dacă De Ligt are 17 milioane, nu are cum Drăguşin să aibă mai puţin de 5 milioane. Tot ce e mai puţin, înseamnă că nu s-a negociat cum trebuie.

Când Tottenham şi Bayern se bat pe tine, şi cel mai mic salariu e 10 milioane la Bayern, şi tu ceri 3 milioane, înseamnă că este o problemă. Nu ştii să negociezi. Ai o problemă. Ce să mă uit? Ce să vezi.

Trebuie să-i dai salariul, cât ai dat pe el. Drăguşin trebuia să aibă 5 milioane, dacă De Ligt primeşte 17. Asta spun. Nu ai cum să primeşti 2-3 milioane.

Nu ai cum să primeşti 2.8 milioane. Niciodată! Minim 5 milioane. Sunt două echipe care plătesc din cale-afară. Cum să am acest salariu? Că aşa vrea Tottenham? Nu, dai cât vreau eu. Trebuie să se bată impresarul pentru el, să aibă salariul mare.

Bayern nu-ţi dă 3 milioane. N-are nimeni 3 milioane la Bayern. Dacă De Ligt e pe locul 10, cu 17 milioane. Nu mai zic cât primeşte Kane”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Prezent şi el în studio, fostul mijlocaş Florin Lovin nu este de acord cu opinia lui Basarab Panduru, deoarece Radu este un fotbalist care mai are multe de demonstrat, înainte să ceară această sumă.

Nu poţi să rişti tu, să ceri 10 milioane. Că nu le dă nimeni. Nu consider că este un jucător care, la vârsta pe care o are, de la echipa pe care vine, să ceară aşa mulţi bani”, a declarat Florin Lovin.

Afla mai multe despre: radu dragusinbasarab pandurutottenhamgenoa 

viewscnt
Articole similare