Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dublă lovitură pentru FCSB! Luis Phelipe şi Darius Olaru au acuzat probleme medicale în amicalul cu LASK Linz

Dublă lovitură pentru FCSB! Luis Phelipe şi Darius Olaru au acuzat probleme medicale în amicalul cu LASK Linzgalerie foto

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (25 de ani), căpitanul celor de la FCSB în a doua repriză a partidei amicale cu LASK Linz a fost schimbat la începutul actului secund, acuzând probleme medicale.

Motivul schimbării mijlocaşului de la FCSB, din primele imagini, este o problemă la piciorul stâng al golgheterului "roş-albaştrilor".

Problema lui Olaru a forţat schimbarea de pe teren şi totodată schimbarea căpitanului de la FCSB.

Probleme pentru doi oameni importanţi de la FCSB

În minutul 56 al amicalului disputat în Antalya, după o semnalizare de offside de la margine, Olaru apare în cadru, pe gazon, iar căpitanul liderului din Superliga se ţine de piciorul stâng.

La doar câteva minute distanţa de la schimbarea lui Darius Olaru, un alt om de bază al formaţiei "roş-albastre", Luis Phelipe, care a reuşit să marcheze la debutul său în tricoul celor de la FCSB a acuzat probleme la coapsă, iar brazilianul a fost schimbat.

Reuşita lui Phelipe din prima repriză a partidei amicale cu LASK Linz disputată în Antalya a venit chiar din pasa lui Darius Olaru.

Basarab Panduru îl atenţionează pe Luis Phelipe

Panduru a evidenţiat diferenţa dintre primele săptămâni petrecute de un jucător la FCSB şi urmarea lor în cazul unor evoluţii sub aşteptările conducerii clubului.

"Ce degajat e, ce frumos vorbeşte, <<driblez, driblez>>, după 45 de minute când te scoate să vezi când te duci la antrenament, ia driblează jalonul ăsta, te loveşti de el. 

Nu e chiar aşa, pare că are ceva calitate, din ce am văzut noi la Iaşi pare că am văzut o calitate la jucătorul ăsta acum, unde joacă?", a declarat Basarab Panduru la emisiunea Sport Center.

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsblask linzamicalantalyaluis phelipe 

viewscnt
Articole similare