Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Postecoglu l-a văzut pe Radu Drăguşin în Villa - Tottenham 0-4 şi a tras concluzia: "E prima dată"

Postecoglu l-a văzut pe Radu Drăguşin în Villa - Tottenham 0-4 şi a tras concluzia: "E prima dată"

Premier League

Comentarii

Ange Postecoglu, antrenorul lui Tottenham, a tras o concluzie despre Radu Drăguşin (22 de ani), fundaşul intrat în locul accidentatului Micky van de Ven în repriza a doua a victoriei cu 4-0 obţinută împotriva celor de la Aston Villa.

Radu Drăguşin a fost trimis în teren în repriza a doua a meciului cu Aston Villa când Ange Postecoglu, antrenorul lui Spurs, a fost nevoit să-l schimbe pe Micky van de Ven, cel care s-a accidentat în partida jucată în Premier League.

Radu Drăguşin l-a convins pe Ange Postecoglu, antrenorul lui Tottenham: "S-a descurcat foarte bine"

După meciul în care Radu Drăguşin a jucat aproape toată repriza a doua şi 10 minute de prelungiri pe Villa Park, Ange Postecoglu a fost întrebat despre prestaţia fundaşului român adus de la Genoa cu un "pachet" de 30 de milioane de euro. Antrenorul lui Tottenham a tras o concluzie dătătoare de speranţă.

În faţa reporterilor, Postecoglu a lăudat modul cum Radu Drăguşin a jucat în minutele în care a fost folosit. ”Excelent pentru Radu că a intrat. E prima dată când primeşte multe minute, chiar într-un meci important, şi cred că s-a descurcat foarte bine”, a declarat Ange Postecoglou.

Radu Drăguşin a jucat 49 de minute în patru meciuri din toate competiţiile sezonului pentru Tottenham, fără gol sau pasă de gol.

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ange postecogluradu dragusintottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare