Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ovidiu Burcă se duce în Premier League să înveţe meserie! Antrenorul din top care l-a acceptat: "Am vorbit şi abia aştept să merg acolo"

EXCLUSIV | Ovidiu Burcă se duce în Premier League să înveţe meserie! Antrenorul din top care l-a acceptat: "Am vorbit şi abia aştept să merg acolo"

Fotbal

Comentarii

Ovidiu Burcă a vorbit despre posibilitatea unei experienţe în Premier League, experienţă care l-ar putea ajuta pe fostul om de la Dinamo.

Fostul antrenor al dinamoviştilor, alături de care au promovat în Superliga este gata pentru o nouă aventură. Burcă şi-a propus să ajungă la un club important din Premier League, pentru a putea căpăta experienţă la cel mai înalt nivel al fotbalului internaţional. Burcă simte dorul de fotbal, după plecarea de la Dinamo şi a început să meargă la diverse meciuri.

Tânărul tehnician român vrea să meargă la Tottenham, sub aripa australianului Ange Postecoglou, cu scopul de a căpăta informaţii şi experienţă preţioasă, în comparaţie cu nivelul din Superliga.

Ovidiu Burcă vrea să înveţe de la Ange Postecoglou

"Aveam puţin nevoie de pauza asta, dar mi-e dor de fotbal. Am început să merg pe stadioane, să văd meciuri. Aş vrea să merg la Tottenham, să văd ce se întâmplă. Mai am şi alte promisiuni, e o perioada în care încerc să acumulez informaţii noi. Am şi vorbit şi abia aştept să merg acolo. Premier League e cel mai ridicat nivel pe care îl poţi vedea în fotbal.

(n.r. despre Ange Postecoglou) Este un antrenor revoluţionar, care cu o echipa nu de nivelul celor mari şi bogaţi reuşeşte să rămână în primele echipe ale Angliei. Face nişte lucruri interesante, şi pentru că a mers Radu acolo, e mai uşor şi pentru noi românii să luam contact cu aerul ăla." a declarat Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport.

Tottenham este pe locul cinci în Premier League, cu 44 de puncte, iar în următoarea etapă joacă pe teren propriu împotriva celor de la Brighton, echipa antrenată de fostul jucător al celor de la CFR Cluj, Roberto De Zerbi.

 

Afla mai multe despre: ovidiu burcatottenhamradu dragusinpremier leaguedinamo 

viewscnt
Articole similare