Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul din Superliga care a dat lovitura! Italienii au dat anunţul. Un fost atacant legitimat la Juventus semnează în România

Patronul din Superliga care a dat lovitura! Italienii au dat anunţul. Un fost atacant legitimat la Juventus semnează în România

FC Botoșani

Comentarii

Francesco Margiotta, fostul atacant al celor de la Juventus, este aproape de un transfer surprinzător în Superliga.

Atacantul italian în vârstă de 30 de ani este aproape de un transfer la FC Botoşani, formaţie patronată de Valeriu Iftime, care a reuşit în ultimele etape să urce o poziţie în clasamentul din Superliga.

Botoşănenii sunt pe locul 15 în clasamentul Superligii, cu 18 puncte, după 24 de etape. După o perioadă de transferuri încărcată pentru gruparea din nordul Moldovei, patronul clubului, Valeriu Iftime continuă achiziţiile, cu speranţa că echipa sa se va salva de la retrogradare, la final de sezon.

Anunţul presei din Italia

Francesco Margiotta este numele de pe lista lui Valeriu Iftime şi este aproape de transferul la Botoşani, anunţă italienii de la tuttomercatoweb.

”Atacantul Francesco Margiotta soseşte de la Sestri Levante şi este aşteptat sâmbătă în România. Un an şi jumătate de contract pentru jucătorul care şi-a încredinţat interesele echipei Piccioli-Lombardi. Operaţiunea a fost condusă de Stefano şi Mirco Lombardi, cu intermedierea lui Cristiano Lao”, au scris italienii.

Fotbalistul născut la Torino şi crescut de Juventus vine la Botoşani după o jumătate de sezon petrecută la gruparea din Serie C, Sestri Levante. În acest sezon, Margiotta a jucat în 17 partide, a înscris trei goluri şi a oferit două pase decisive, în Serie C. 

Pe parcursul carierei sale, Margiotta a bifat echipe precum Lausanne-Sport, FC Luzern, Monza, Chievo Verona, Melbourne Victory, Novara, Latina Calcio şi Real Vicenza.

  • 200.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului crescut de Juventus, conform transfermarkt.com

În următorul meci din Superliga, Botoşani se deplasează la Arad pentru partida cu UTA, programată luni, 12 februarie, de la ora 17:00, în direct, pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: fc botosanivaleriu iftimefrancesco margiotta 

viewscnt
Articole similare