Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu cred că lotul este suficient de valoros pentru a se salva”. Se fac predicţii în subsolul Superligii | EXCLUSIV

”Nu cred că lotul este suficient de valoros pentru a se salva”. Se fac predicţii în subsolul Superligii | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

A început să răsară din nou soarele pe strada celor de la FC Botoşani, însă nu neapărat pentru faptul că şi-au ridicat foarte mult nivelul de joc, ci din perspectiva numărului de puncte adunate în ultimele runde.

FC Botoşani a bifat trei victorii în ultimele patru etape de Superligă: 2-0 cu Oţelul, la Galaţi, 1-0 cu CFR Cluj şi 2-1 cu Poli Iaşi, ambele la Botoşani, şi începe să se întrezărească din zona de baraj pentru menţinerea în Superligă.

În acest moment, formaţia antrenată de Bogdan Andone se află pe locul 15 (penultimul), cu 18 puncte, cu şapte mai puţine decât ocupanta locului 14, FC Voluntari.

Mihai Stoica ”nu se îmbată cu apă rece”

Chiar dacă au reînceput să apară punctele în curtea formaţiei patronate de Valeriu Iftime, jocul nu este unul foarte strălucit, ci doar eficient. Va fi, însă, suficient pentru a se salva de la retrogradare?

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, consideră că FC Botoşani nu are un lot atât de valoros încât să poată duce acest ritm al victoriilor în continuare şi să se salveze la pas de la retrogradare.

Totuşi, dacă acest lucru se va întâmpla, cu lotul actual de jucători, va fi în special meritul antrenorului Bogdan Andone, tehnician care s-a înscris pentru premiul de ”antrenorul etapei” după ce a mutat excelent, decisiv, la meciul cu Poli Iaşi.

Pot spera (n.r. - la salvarea de la retrogradare), dar jocul nu le dă foarte mari speranţe. Sunt multe de pus la punct. Nu cred că lotul este suficient de valoros pentru o salvare. În continuare, este foarte greu.

Dacă reuşesc să se salveze, i se datorează în principal lui Bogdan Andone, care a reuşit două victorii în ultimele trei runde. Şi împotriva cui? Un meci de şase puncte (vs. Poli Iaşi) şi cu CFR Cluj”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În etapa următoare, FC Botoşani se deplasează pe terenul celor de la UTA Arad, pe 12 februarie, de la ora 17:00.

Afla mai multe despre: mihai stoicabogdan andonevaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare