Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul care a trimis-o pe Dinamo pe ultimul loc: "Toate i-au ieşit, şi-a depus candidatura pentru antrenorul etapei" | EXCLUSIV

Planul care a trimis-o pe Dinamo pe ultimul loc: "Toate i-au ieşit, şi-a depus candidatura pentru antrenorul etapei" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre schimbările efectuate de Bogdan Andone care s-au dovedit decisive pentru FC Botoşani.

FC Botoşani s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Poli Iaşi şi trece pe locul 15 în clasamentul din Superliga. Botoşănenii au trimis-o astfel pe Dinamo pe ultimul loc al clasamentului din Superliga, înainte de partida bucureştenilor la Craiova, împotriva celor de la FC U Craiova 1948.

Schimbările efectuate de antrenorul gazdelor, Bogdan Andone, s-au dovedit decisive pentru victoria echipei sale. Mouaddib a înscris primul său gol în Superliga, un gol de trei puncte, pe finalul meciului. MM Stoica a evidenţiat acest aspect şi a pus accentul pe contribuţia jucătorilor care au intrat de pe bancă pe parcursul partidei.

Mihai Stoica: "În zi de vineri, îl scoţi pe Friday la pauză"

"Prima schimbare - gol. A doua schimbare - gol. Şeroni introdus bine. Chiar i-au ieşit toate. Mitrov pasează la golul doi. Îl înlocuieşte pe David. Îl scoate pe Florescu, îl scoate pe David. (n.r. - Bogdan Andone) Şi-a depus candidatura pentru antrenorul etapei. Chiar mă gândeam că, în zi de vineri, îl scoţi pe Friday la pauză." a spus MM Stoica pentru Orange Sport.

FC Botoşani va juca în deplasare în etapa viitoare împotriva celor de la UTA Arad, în timp ce Poli Iaşi va juca acasă impotriva celor de la FC Voluntari.

Botoşănenii au acumulat 18 puncte după 24 de etape, iar în ultimele cinci meciuri au adunat trei victorii.

 

 

Afla mai multe despre: fc botosanidinamosuperligabogdan andonemm stoica 

viewscnt
Articole similare