Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, atac cu talpa la Adrian Mititelu: „Nu am studii medicale să vorbesc despre el!” Ce a spus despre proces

Dumitru Dragomir, atac cu talpa la Adrian Mititelu: „Nu am studii medicale să vorbesc despre el!” Ce a spus despre proces

FC U Craiova

Comentarii

Dumitru Dragomir a venit cu o replică dură pentru Adrian Mititelu.

Dumitru Dragomir, în război cu Adrian Mititelu

În direct la Orange Sport, Adrian Mititelu a dezvăluit că ar putea exista o schimbare la 180 de grade în ceea ce priveşte procesul dezafilierii Craiovei. Patronul celor de la FCU are încredere că va primi un răspuns favorabil din partea CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului). Finanţatorul oltenilor speră să obţină despăgubiri în valoare de 300 de milioane de euro, în cazul în care va avea câştig de cauză.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a venit cu o replică în privinţa acestui subiect şi consideră că Mititelu nu are nicio şansă de a câştiga la CEDO. De asemenea, Dragomir a ţinut să-l jignească pe patronul de la FCU Craiova.

„Nu am studii medicale să vorbesc despre Mititelu, vorbiţi cu altcineva. Nu am studii medicale să comentez asemenea tâmpenii. Mă rog la Dumnezeu să trăiesc pănă se termină procesul ăla. Şansa porcului de Crăciun”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Mititelu anunţă lovitura decisivă din instanţă în cazul Universităţii Craiova: "Se schimbă treaba la 180 de grade" | EXCLUSIV

Patronul lui FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, este optimist că în curând va primi o decizie favorabilă dinspre CEDO şi că se va adresa instanţei civile, în cazul dezafilierii Universităţii Craiova. Afaceristul crede că se va face dreptate printr-un proces civil, după înfrângerile din instanţă de-a lungul anilor.
  • Pe 20 iulie 2011, la o şedinţă a Comitetului Executiv al FRF, s-a hotărât excluderea a SC Fotbal Club "U" Craiova SA. A urmat un şir lung de acuzaţii dinspre Adrian Mititelu, condamnări şi achitări pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir. 
  • În 2021, Adrian Mititelu a pierdut procesul de la Secţia a IV-a civilă a Curţii de Apel Bucureşti, când a cerut daune de aproximativ 300 de milioane de euro, pentru dezafilierea Universităţii Craiova. 
  • În această perioadă, patronul lui FCU Craiova 1948 aşteaptă un verdict favorabil de la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, după ce iniţial, după cum susţinea el, s-a "stabilit la acea vreme că nu sunt competente instanţele din România să judece un prejudiciu la dezafiliere", conform unei intervenţii din 2023. 

Astfel, cu un răspuns de la CEDO care ar urma să fie dat în curând, Adrian Mititelu se va adresa unei instanţe civile din România, în privinţa dezafilierii Universităţii Craiova, care a avut loc cu peste un deceniu în urmă. 

"Staţi puţin că mai e puţin şi dă CEDO decizia cu procesul dezafilierii, să vezi atunci cum se schimbă treaba la 180 de grade. Reîncepem procesul dezafilierii la instanţa civilă. În scurt timp dă CEDO decizia finală, a rămas în pronunţare, iar după o săptămână, două, trei, patru vom avea o decizie la CEDO. Atunci să vedeţi cum se vor schimba lucrurile în raport cu Craiova. 

Dezafilierea... Se credea că s-a terminat cu dezafilierea. Nu! Cauza civilă va începe curând, în câteva săptămâni, luni", a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dumitru dragomiradrian mititelufcu craiova 

viewscnt
Articole similare