Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Copii fără minte. Nu-l mai vreau". Antrenorul care l-a "desfiinţat" pe Cătălin Vulturar după venirea la Rapid

"Copii fără minte. Nu-l mai vreau". Antrenorul care l-a "desfiinţat" pe Cătălin Vulturar după venirea la Rapid

Rapid

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit despre tentativa celor de la UTA Arad de a-l transfera pe Cătălin Vulturar, jucător care a jucat la Arad înainte de plecarea în Italia.

Rapid l-a prezentat pe Cătălin Vulturar, fostul căpitan al celor de la Lecce Primavera, campioană a Italiei la această categorie de vârstă. Rapidiştii l-au transferat pe suma de 700.000 de euro şi s-au întărit după alte cinci transferuri realizate în această iarnă.

Avertismentul lui Mircea Rednic

Mircea Rednic a vorbit despre tânărul internaţional român de juniori şi despre greşeala comisă de Vulturar, evidenţiată de antrenorul celor de la UTA Arad, superficialitatea din primele declaraţii ale fotbalistului de la venirea sa la Rapid.

"La declaraţiile pe care le-a făcut, nu că nu mai vreau eu, nu mai vor suporterii. Ăştia sunt copii fără minte, dar ar trebui să fie ajutaţi şi un pic sfătuiţi de impresar. Nu ai voie să spui aşa ceva. În primul rând, noi l-am vrut, impresarul lui ni i-a propus şi pe Vulturar, şi pe Dumiter şi nu s-a făcut.

Acum văd că cei de la Rapid l-au cumpărat şi era vorba de un împrumut, dar eu chiar nu mi-l doresc în situaţia de faţă. Plus că am făcut deja două transferuri, am luat doi jucători pe post, deci în momentul de faţă nu mă interesează. Să stea acolo, să înveţe imnul Rapidului. O să aibă concurenţă, nu cred că antrenorul şi l-a dorit, nu l-a dorit", a comentat Rednic. 

Antrenorul celor de la UTA şi-a amintit şi de transferul ratat al lui Dorin Rotariu, care a ales să meargă la FCSB.

"Asta e, am mai păţit cu un jucător cu care am fost sută la sută că, dacă vine în România, semnează numai cu mine şi nu a semnat.

Vulturar e un jucător bun, dar acolo e concurenţa mare la mijlocul terenului şi avea mai multe şanse aici să joace. Dacă el a ales şi a făcut declaraţiile pe care le-a făcut, e clar, nu mai am nevoie de el." a mai spus Rednic.

 

Afla mai multe despre: catalin vulturarrapiduta aradmircea rednic 

viewscnt
Articole similare