Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu a răbufnit când a văzut cine arbitrează Rapid - Oţelul: ”Nu este deloc normal!”

Dorinel Munteanu a răbufnit când a văzut cine arbitrează Rapid - Oţelul: ”Nu este deloc normal!”

Superliga

Comentarii

Rapid va primi vizita Oţelului în etapa a 24-a din Superligă. Derby-ul de tradiţie din Giuleşti este programat sâmbătă, pe 3 februarie, de la ora 20:00, şi va fi transmis în direct de Orange Sport 1. Dorinel Munteanu, antrenorul roş-alb-albaştrilor, a tunat când a văzut ce arbitru a fost delegat de CCA la meciul echipei sale.

Dorinel Munteanu se teme de arbitrul care a fost acuzat că a crescut în galeria Rapidului: ”Nu se poate aşa ceva”

Ionuţ Coza va oficia partida dintre Rapid şi Oţelul. Pentru arbitrul din Cernica, judeţul Ilfov, este prima delegare din acest an în calitate de ”central”, după ce în etapa trecută a fost rezervă la Universitatea Craiova - FCSB.

Dorinel Munteanu nu a fost deloc încântat la auzirea acestei veşti şi a declarat că se teme un arbitraj nefavorabil formaţiei sale. În urmă cu trei ani, după un meci Rapid - Poli Timişoara (1-0), arbitrat de Ionuţ Coza, Dan Alexa, antrenorul bănăţenilor de la acea vreme, a şocat pe toată lumea cu declaraţiile sale.

În 2021, ”Chirurgul” a susţinut că are informaţii potrivit cărora Ionuţ Coza obişnuia să meargă la meciuri în galeria Rapidului.”

”Nu e deloc normal, în fotbalul mare nu există astfel de legături, de suspiciuni. Nu-mi plac asemenea coincidenţe în delegări! Eu încerc sa am încredere în arbitri, deşi am mai fost dezavantajat, inclusiv Istvan Kovacs a greşit împotriva noastră. Zvonul că Ionuţ Coza ar fi din galeria Rapidului nu e singurul care circulă, am auzit că sunt şi arbitri care au copiii pe la FCSB, pe la Dinamo.

Nu se poate aşa ceva! Arbitrajul va fi foarte important mâine. Chiar dacă Rapid e sus în clasament, va fi un meci foarte aspru, dur! În condiţiile astea, arbitrul poate să ne lase în zece chiar şi fără sa ne dezavantajeze flagrant!

Un galben, două contează. Chiar dacă am avut de suferit din cauza arbitrilor am evitat sa comentez şi o sa evit fiindcă nu vreau să fiu suspendat şi să-mi las echipa fără antrenor”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: superligăoţelulrapidionuţ cozadorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare