Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fatai, iar acum ei! Dorinel Munteanu continuă curăţenia de iarnă la Oţelul. Trei jucători sunt ”pe făraş”

Fatai, iar acum ei! Dorinel Munteanu continuă curăţenia de iarnă la Oţelul. Trei jucători sunt ”pe făraş”

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi s-ar mai putea despărţi de trei jucători, după ce Rosario Latouchent, Ilya Dimitrov, Joao Serrao, Ariel Lopez şi Kehinde Fatai au părăsit deja formaţia de la malul Dunării.

Dorinel Munteanu ”taie în carne vie”: trei jucători sunt pe lista neagră a ”Neamţului”

Oţelul are un start modest de 2024. În primele două partide, gălăţenii au înregistrat două remize, în deplasare cu Voluntari şi pe teren propriu, contra Petrolului, iar şansele roş-alb-albaştrilor de a ajunge în play-off s-au diminuat considerabil. 

La finalul jocului cu Petrolul, ”Neamţul” a anunţat că îşi doreşte să mai realizeze câteva transferuri pentru a-şi întări lotul, iar lista plecărilor s-ar putea mări la rândul ei, pentru a stabiliza bugetul clubului.

Cotidianul Viaţa Liberă susţine că Vasile Jardan, Dan Panait şi Pablo Gaitan se numără printre jucătorii care ar putea să plece în această iarnă de la Galaţi.

Plecarea lui Jardan (30 de ani) ar fi surprinzătoare, având în vedre că mijlocaşul basarabean a promovat succesiv cu Oţelul din Liga 3 în Liga 1. În acest sezon, fostul jucător al lui Milsami Orhei  a bifat 18 meciuri în Superligă, multe însă din postura de rezervă, iar absenţa sa din lotul gălăţenilor pentru  partida cu Petrolul poate fi un semn că acesta are zilele numărate la fosta campioană a României.

Pablo Gaitan, adus de Oţelul în această iarnă de la Gloria Buzău, a bifat doar 57 de minute în tricoul roş-alb-albastru. Ultima sa apariţie pe gazon datează din luna august a anului trecut, atunci când argentinianul a jucat aproape o oră în remiza cu Sepsi de la Sfântu Gheorghe.

Dan Panait (26 de ani) a jucat doar de patru ori în campionat, iar după un start de sezon în care a fost om de bază pentru gălăţeni, acesta a dispărut complet din lotul lui Dorinel Munteanu. 

Oţelul Galaţi este pe locul 10 în Superligă, cu 28 de puncte, după 23 de meciuri. Următorul meci al gălăţenilor este programat pe 3 februarie, de la 20:00, în Giuleşti, contra Rapidului. Partida poate fi urmărită pe Orange Sport 1, iar cele mai tari faze vor fi în format video pe Orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: superligăoţeluldorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare