Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu, fără frică înaintea duelului din Giuleşti cu Rapid: ”Nu este o echipă invincibilă. A marcat patru goluri, dar a şi primit trei”

Dorinel Munteanu, fără frică înaintea duelului din Giuleşti cu Rapid: ”Nu este o echipă invincibilă. A marcat patru goluri, dar a şi primit trei”

Oțelul Galați

Comentarii

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu (55 de ani), nu se sperie de atmosfera din Giuleşti înaintea duelului cu Rapid.

Rapid şi Oţelul se vor întâlni sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Giuleşti, cu ocazia etapei cu numărul 24 din Superligă.

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Dorinel Munteanu a avut un mesaj războinic pentru giuleşteni, subliniind faptul că Rapid este o echipă de bătut, chiar dacă aceasta va juca pe teren propriu.

Dorinel Munteanu nu se predă în faţa Rapidului: ”Şi noi avem jucători cu experienţă”

Dacă Oţelul a început anul 2024 cu două remize, Rapid a obţinut două victorii în minutele de final, dar antrenorul gălăţenilor este convins că echipa sa poate să producă surpriza în Giuleşti.

”Nu va fi uşor, va trebui să investim foarte multă muncă. Dar Rapid nu este o echipă invincibilă. Am văzut şi lucruri bune, cum ar fi că a marcat patru goluri cu Craiova, dar a şi primit trei şi a întors rezultatul printr-un miracol. 

Vom lua măsuri speciale individuale şi colective, mă interesează ca echipa noastră să fie bine organizată, disciplinată tactică. Sunt convins că au jucători cu valoare, peste cea a jucătorilor noştri, dar puterea grupului nostru este unitatea.

Ştim că Rapid joacă un fotbal ofensiv pe teren propriu, sunt susţinuţi de acei minunaţi suporteri, care ei fac practic toată atmosfera. Au în componenţă jucători valoroşi şi un antrenor valoros, dar asta nu ne împiedică cu nimic să intrăm şi noi în atmosfera jocului. 

Şi noi avem jucători cu experienţă şi mergem încrezători că putem să câştigăm punct sau puncte şi să facem un joc bun”, a declarat Munteanu, înainte de meci.

Oţelul ocupă ocul 10, cu 28 de puncte, în timp ce Rapid se clasează pe poziţia a 3-a, cu 39 de puncte.

Afla mai multe despre: otelul galatirapiddorinel munteanusuperliga 

viewscnt
Articole similare