Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt declaraţii pentru suporteri". Helmut Duckadam nu crede că Dan Şucu e realist când vorbeşte despre titlu | EXCLUSIV

"Sunt declaraţii pentru suporteri". Helmut Duckadam nu crede că Dan Şucu e realist când vorbeşte despre titlu | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

elmut Duckadam a vorbit despre şansele la titlu ale celor de la Rapid în acest sezon de Superliga.

Helmut Duckadam nu consideră că finanţatorul celor de la Rapid crede cu adevărat în declaraţiile sale şi pune accent pe faptul că aceste declaraţii sunt destinate suporterilor care vor să trăiască bucuria câştigării titului.

"Eu cred că sunt declaraţii pentru suporteri. Şucu e conştient că titlul e greu de cucerit, aproape imposibil. Anul viitor Rapidul se va bate din nou la titlu." a declarat Helmut Duckadam, pentru Orange Sport.

Favorita lui Helmut Duckadam la titlul din Superliga

Fostul portar al Stelei a vorbit şi despre FCSB, liderul detaşat al clasamentului din Superliga.

"FCSB este într-o formă foarte bună. Greu le va putea sta cineva în cale. Anul acesta FCSB va lua campionatul la pas. O sa fie un play-off interesant, dar FCSB pleacă cu puncte destul de importante de pe primul loc, deci acolo nu se vor schimba multe lucruri." a mai spus Duckadam.

Duckadam a evidenţiat un transfer făcut de cei de la Rapid în această iarnă şi crede că prin acest transfer, Marian Aioani poate ajunge să apere poarta echipei naţionale.

(n.r. dacă Rapid este alegerea corectă pentru Aioani) "Cu siguranţă. Nu doar alegerea, dar şi faptul că au reuşit să-l ducă. Are şanse şi la echipa naţională." a spus Duckadam.

În acest moment, FCSB este liderul din Superliga după 23 de etape, cu 50 de puncte, la 11 puncte în faţa celor de la Rapid şi CFR Cluj. În următoarea etapă, Rapid primeşte vizita celor de la Oţelul Galaţi, în timp ce FCSB joacă acasă cu Farul Constanţa.

 

Afla mai multe despre: rapiddan sucuhelmut duckadamsuperligafcsb 

viewscnt
Articole similare