Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam prezice locul pe care îl va ocupa CFR Cluj cu Adi Mutu la finalul sezonului | EXCLUSIV

Helmut Duckadam prezice locul pe care îl va ocupa CFR Cluj cu Adi Mutu la finalul sezonului | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu a debutat cu o victorie pe banca celor de la CFR Cluj, scor 4-1 cu FC Voluntari.

Helmut Duckadam a prezis pe ce loc va termina Adrian Mutu cu CFR Cluj

Deşi Neluţu Varga este foarte entuziasmat de aducerea lui Adi Mutu la echipă, Helmut Duckadam nu crede că ardelenii vor putea ţine pasul cu cei de la FCSB.

Ba mai mult, „eroul de la Sevilla” este sigur că Rapidul şi CFR-ul se vor lupta doar pentru locul 2 în Superliga României.

„FCSB este într-o formă foarte bună. Greu le va putea sta cineva în cale. Anul acesta FCSB va lua campionatul la pas. Nimeni nu le poate pune probleme. La ora actuală e echipa cea mai bună, au câţiva ani de când joacă împreună. Anul ăsta e anul FCSB-ului.

(n.r. Venirea lui Mutu mai poate produce schimbări la CFR? Nu. CFR se va bate de la egal la egal cu Rapid pentru locul doi.

(n.r. Dan Şucu a lăsat să se înţeleagă că Rapidul s-ar bate la titlu). Eu cred că sunt doar declaraţii pentru suporteri. Şucu e conştient că titlul e greu de cucerit. Aproape imposibil. Anul viitor Rapidul se va bate din nou la titlu.

O să fie un play-off interesant, dar FCSB pleacă cu puncte destul de importante de pe primul loc, deci acolo nu se vor schimba multe lucruri”, a declarat Helmut Duckadam pentru Orange Sport.

Helmut Duckadam, schimbare de opinie în privinţa fotbalistului de la FCSB

Deşi iniţial era sceptic în privinţa transferului făcut de FCSB în vara trecută, Helmut Duckadam şi-a schimbat opinia faţă de Alex Băluţă, cel pe care îl consideră acum un adevărat câştig pentru echipa patronată de Gigi Becali.

„(Aţi spus că Băluţă nu se va integra la FCSB. Lucrurile au stat altfel! Cum comentaţi?) În primul rând nu mă aşteptam. Bravo lui! S-a integrat repede. Să fim de acord şi cu lucrurile bune pe care le face domnul Becali. A insistat pentru Băluţă, pentru Dawa, pe care toată lumea îl vedea scos din echipă”, a declarat Helmut Duckadam pentru Orange Sport.

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Alex Băluţă, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: helmut duckadamcfr clujadi mutusuperliga 

viewscnt
Articole similare