Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam îşi recunoaşte greşeala: „Bravo lui, nu mă aşteptam să se adapteze la FCSB!” | EXCLUSIV

Helmut Duckadam îşi recunoaşte greşeala: „Bravo lui, nu mă aşteptam să se adapteze la FCSB!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Helmut Duckadam a ţinut să-l laude pe Alex Băluţă, fotbalistul celor de la FCSB.

Helmut Duckadam, schimbare de opinie în privinţa fotbalistului de la FCSB

Deşi iniţial era sceptic în privinţa transferului făcut de FCSB în vara trecută, Helmut Duckadam şi-a schimbat opinia faţă de Alex Băluţă, cel pe care îl consideră acum un adevărat câştig pentru echipa patronată de Gigi Becali.

„(Aţi spus că Băluţă nu se va integra la FCSB. Lucrurile au stat altfel! Cum comentaţi?) În primul rând nu mă aşteptam. Bravo lui! S-a integrat repede. Să fim de acord şi cu lucrurile bune pe care le face domnul Becali. A insistat pentru Băluţă, pentru Dawa, pe care toată lumea îl vedea scos din echipă”, a declarat Helmut Duckadam pentru Orange Sport.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Alex Băluţă, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • FCSB este lider în clasamentul Superligii, cu 50 de puncte adunate în 23 de meciuri

Alex Băluţă, după ce a fost înjurat de fanii Universităţii Craiova: „Nici nu mă interesează de ei, le-am dat răspunsul pe teren!”

Fotbalistul de la FCSB a fost înjurat şi huiduit la fiecare atingere de balon de galeria celor de la Universitatea Craiova, iar la finalul meciului (scor 3-0 FCSB) a ţinut să comenteze situaţia.

„Am luat 3 puncte şi mergem învingători acasă. Mă aşteptam la acest tratament, la o reacţie negativă din partea lor (n.r. suporterii Universităţii Craiova). Nici nu mă interesează. Le-am dat cel mai bun răspuns pe teren. Nu aplec urechea la ce se strigă împotriva mea. Nu mă interesează, important e ce fac aici, la FCSB.

Eu îi respect în continuare şi merg cu capul înainte. Am făcut un meci foarte bun, eficient, iar punctele sunt la noi. Am reuşit să scriu o pagină de istorie aici la Craiova, dar nici nu mai contează.

Gândul meu e aici la echipă şi vreau să dau tot ce am mai bun. Asta mă caracterizează. Sunt un fotbalist ambiţios, profesionist şi trebuie să continui la fel”, a declarat Alex Băluţă la finalul meciului.

Afla mai multe despre: helmut duckadamfcsbalex baluta 

viewscnt
Articole similare