Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Delegare surprinzătoare la FCSB - Farul! Gigi Becali anunţa că se retrage din cauza lui | EXCLUSIV

Delegare surprinzătoare la FCSB - Farul! Gigi Becali anunţa că se retrage din cauza lui | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

CCA îl trimite la FCSB - Farul Constanţa, din etapa 24 a Superligii, pe arbitrul care l-a făcut pe finanţatorul Gigi Becali să anunţe că se retrage din fotbal. La meciul de pe Arena Naţională, la centru va fi Horaţiu Feşnic, pentru prima dată la o partidă a FCSB-ului, după scandalul din play-off-ul trecut.

L-a făcut pe Gigi Becali să anunţe că renunţă la fotbal, iar acum a fost delegat la FCSB - Farul

FCSB - Farul Constanţa are loc luni, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, într-un meci între liderul campionatului şi echipa lui Gică Hagi, care se luptă pentru punctele necesare calificării în play-off. 

Brigada care va conduce jocul îl va avea la centru pe Horaţiu Feşnic, conform surselor Orange Sport. Arbitrul a fost la meciul spectaculos dintre Rapid şi FCU Craiova 1948, scor 4-3, din etapa 22, iar acum revine pentru un meci în care toate privirile vor fi asupra sa. 

Este primul meci al FCSB pe care-l va conduce Horaţiu Feşnic, după scandalul de anul trecut din Giuleşti

În aprilie 2023, după Rapid - FCSB 1-0, în etapa a cincea a play-off-ului Superligii, Horaţiu Feşnic a fost în mijlocul scandalului, din cauza deciziilor luate pe teren. 

Gigi Becali a anunţat că se retrage din fotbal, supărat că este victima arbitrajului din campionat. 

La acel moment, FCSB a reclamat intarea dură a lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman, care a fost sancţionată cu galben de Horaţiu Feşnic, deşi oaspeţii au aşteptat eliminarea fundaşului. De asemenea, FCSB a cerut eliminare şi la intrarea lui Dragoş Grigore, dar la final giuleştenii au rămas cu toţi jucătorii pe teren. 

Gigi Becali a izbucnit după arbitrajul lui Horaţiu Feşnic

Imediat după ce a văzut deciziile de arbitraj din derby-ul cu Rapid, Gigi Becali a izbucnit la adresa lui Horaţiu Feşnic.

"Din cauza lui Feşnic am făcut 16 tensiune. I-am dat şi lui mesaj, că i-am luat telefonul (n.r. - numărul de telefon). Dimineaţă la 7 cu el în cap, că mă sculam cu rugăciunea eu. De unde? M-am sculat cu Feşnic în cap. 

I-am dat mesaj şi lui Feşnic (n.r. - dă de înţeles că nu i-a răspuns, dar îşi imaginează discuţia) <<Nea Gigi, iartă-mă, am greşit>>. Ştii ce îi spunem? <<Bine, tată, ţi-ai cerut iertare, înseamnă că chiar ai greşit>>. Cum să primeşti atâtea mesaje şi (n.r. - să nu răspunzi)... Nimic! Bă, după ce distrugi oameni, iartă-mă să nu zici? Şi gata ai scăpat, de mine ai scăpat! Iartă-mă şi gata, mă, Feşnic ai scăpat, că ţi-ai cerut iertare. 

Nici măcar asta! Nimic. Îţi dai seama? Va pierde de 30 de ori mai mult faţă de ce a făcut (n.r. - la Rapid - FCSB). Nu pot spune că e corupţie sau bani, că nu ştiu ce e, dar va avea de pierdut de 30 de ori mai mult", declara Gigi Becali, în aprilie 2023. 

Afla mai multe despre: fcsb farulhoratiu fesnic delegat fcsb farulhoratiu fesnicgigi becali 

viewscnt
Articole similare