Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Proaspăt plecat de la Oţelul, Kehinde Fatai şi-a găsit echipă! Atacantul a semnat cu o fostă campioană a Greciei

OFICIAL | Proaspăt plecat de la Oţelul, Kehinde Fatai şi-a găsit echipă! Atacantul a semnat cu o fostă campioană a Greciei

Transferuri

Comentarii

Kehinde Fatai (33 de ani), a părăsit-o pe Oţelul Galaţi în această iarnă. Atacantul româno-nigerian şi-a găsit deja o nouă echipă, pe finalul perioadei de "mercato".

Fatai a ajuns în a doua ligă din Grecia, la AE Larisa, o fostă campioană a Greciei care şi-a cucerit unicul titlu în 1988, după ce a părăsit-o pe Oţelul Galaţi.

Fostul atacant al celor de la Astra Giurgiu, şi totodată câştigător al Supercupei României alături de fosta campioană a României a petrecut un an la Oţelul, an în care a reuşit promovarea alături de formaţia antrenată de Dorinel Munteanu.

Mesajul celor de la Oţelul, după plecarea lui Kehinde Fatai

"Oţelul Galaţi şi atacantul româno-nigerian Kehinde Abdul Feyi Fatai au ajuns astăzi la o înţelegere pentru încetarea relaţiilor contractuale. Pilon important în lupta pentru promovarea în Superligă, Fatai se va bucura mereu de simpatia suporterilor roş-alb-albaştri. Îi ţinem pumnii strânşi indiferent care va fi traiectoria sa.

Kehinde Abdul Feyi Fatai, atacant care va împlini 34 de ani luna viitoare, n-a avut nevoie de mult timp pentru a se plia pe strategia managerului tehnic Dorinel Munteanu. Sosit la Oţelul la finalul lunii februarie a anului trecut, cu numai câteva zile înaintea startului sezonului de primăvară la finalul căruia echipa noastră urma să revină acolo unde îi este locul, Fatai şi-a demonstrat valoarea, marcând în momente importante pentru oţelari.

Fotbalist cu mare experienţă şi cu un CV însemnat, el a rămas în tricoul Oţelului şi pentru sezonul 2023-2024 al eşalonului de elită, însă a sosit momentul în care trebuie să-i mulţumim pentru întregul efort depus în roş-alb-albastru.

Îi urăm mult succes şi îl asigurăm că la Galaţi se va bucura mereu de simpatia iubitorilor de fotbal" , au comunicat cei de la Oţelul Galaţi, la plecarea atacantului în vârstă de 33 de ani.

Fatai a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu formaţia din Larisa şi se va bate la promovarea în prima ligă din Grecia.

 

Afla mai multe despre: kehinde fataiotelul galatiae larisagrecia 

viewscnt
Articole similare