Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Fatai s-a întors în fotbalul românesc. Nigerianul a semnat cu o fostă campioană a Ligii I

NEWS ALERT | Fatai s-a întors în fotbalul românesc. Nigerianul a semnat cu o fostă campioană a Ligii Igalerie foto

Oțelul Galați

Comentarii

Kehinde Fatai s-a întors în fotbalul românesc şi a semnat cu o echipă din Liga a II-a. Atacantul în vârstă de 33 de ani a ajuns la o înţelegere cu ocupanta locului trei, Oţelul Galaţi.

"Clubul nostru anunţă că şi-a asigurat serviciile atacantului Kehinde Fatai. Atacantul născut în Nigeria, dar care are şi cetăţenie română, vine la Oţelul după ce în prima parte a acestui sezon a evoluat pentru FK Turan, în Kazahstan, acesta semnând un angajament până la finalul sezonului, cu opţiune de a prelungi pentru încă o stagiune.

În vârstă de 33 de ani, împliniţi în urmă cu doar câteva zile, Fatai are o mare experienţă în fotbalul românesc, el jucând în cariera sa pentru formaţii precum FC Argeş, Farul Constanţa sau Astra Giurgiu.

De altfel, în perioada când a activat pentru echipa din Giurgiu, Fatai şi-a trecut în cont şi o Supercupă a României. Noul atacant al Oţelului a disputat 163 de meciuri în prima ligă, marcând de 44 de ori, având şi numeroase prezenţe în cupele europene (Europa League 31 meciuri – 8 goluri, UEFA Champions League 3 meciuri – 2 goluri)" , notează clubul Oţelul Galaţi în comunicatul oficial.

"Fatai este un jucător foarte experimentat, care cred că se pliază pe stilul nostru de joc, având o viteză foarte bună”, a spus despre Dorinel Munteanu.

În afara României, Fatai a evoluat pentru cluburi importante din Europa, precum Club Brugge, Sparta Praga sau Dinamo Minsk. De asemenea, vârful este şi fost internaţional de tineret al reprezentativei Nigeriei.

  • 150 de mii de euro valorează Kehinde Fatai, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fatai 

viewscnt
Articole similare