Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a anunţat, iar Becali a confirmat. Un nou fotbalist a plecat de la FCSB: "Am reziliat, gata! Nu mi-a ieşit acest transfer"

Mihai Stoica a anunţat, iar Becali a confirmat. Un nou fotbalist a plecat de la FCSB: "Am reziliat, gata! Nu mi-a ieşit acest transfer"

FCSB

Comentarii

Dorin Rotariu a acceptat, în cele din urmă, propunerea lui Gigi Becali şi a semnat rezilierea contractului cu FCSB.

Aşa cum Mihai Stoica a anunţat, miercuri, la Orange Sport, Dorin Rotariu a semnat rezilierea contractului cu FCSB. După nenumărate încercări, Gigi Becali l-a convins pe fotbalistul pe care l-a adus în octombrie 2023 să plece de la vicecampioana României.

"Am reziliat cu Rotariu. Gata, a plecat. A înţeles până la urmă situaţia. Şi-a dat seama că e mai bine pentru el să meargă în altă parte unde va putea să joace. Cum l-am convins să reziliem? Nu vreau să mai intru în detalii.

Ce să mai vorbesc despre el? Asta e! Nu mi-a ieşit, asta, basta. Nu m-a forţat nimeni să îl aduc. Transferul ăsta a fost ideea mea” , a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Dorin Rotariu a fost cumpărat, în ianuarie 2017, cu 2,2 de milioane de euro, de la Dinamo, de Club Brugge. Fotbalistul român n-a reuşit să se impună şi a bifat doar un gol şi trei pase decisive în cele opt meciuri jucate pentru Brugge.

În rest, Rotariu a fost împrumutat la alte echipe din Belgia sau din Olanda, precum Mouscron sau AZ Alkmaar, urmând ca în iarna lui 2019 să se despartă definitiv de Club Brugge.

Ajuns la Astana, Dorin Rotariu n-a confirmat nici aici, iar în vara lui 2021 a semnat cu Ludogoreţ. După un alt împrumut la Atromitos, în Grecia, atacantul român a rămas liber de contract în vara lui 2023, iar în octombrie a bătut palma cu Gigi Becali pentru a juca la FCSB, unde n-a marcat niciun gol în cele şapte meciuri bifate în toate competiţiile.

  • 400 de mii de euro valorează Dorin Rotariu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rotariufcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare