Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mâine semnează rezilierea". După Compagno, încă un fotbalist rupe contractul cu FCSB. Gigi Becali i-a acceptat plecarea | EXCLUSIV

"Mâine semnează rezilierea". După Compagno, încă un fotbalist rupe contractul cu FCSB. Gigi Becali i-a acceptat plecarea | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că Dorin Rotariu (28 de ani) părăseşte echipa. Atacantul lateral va semna rezilierea contractului.

Fotbalistul care se desparte de FCSB înaintea lui Compagno! Gigi Becali a aprobat rezilierea contractului

Aventura unui fost internaţional român se încheie la FCSB după doar trei luni. Ajuns la rivala lui Dinamo la insistenţele unchiului Iosif Rotariu, Dorin Rotariu a fost etichetat de Gigi Becali după primele meciuri în care a jucat. 

Doar 311 minute în acest sezon au fost suficiente pentru ca afaceristul să nu-l mai dorească la echipă. Dorin Rotariu nu a fost luat de FCSB în cantonamentul din Antalya şi nici n-a mai apărut pe foaia de joc în acest an pentru meciurile oficiale. 

Iosif Rotariu a contestat decizia lui Gigi Becali de a-l izola pe Dorin Rotariu, iar în cele din despărţirea s-a produs. 

MM Stoica a anunţat că Dorin Rotariu va semna joi rezilierea contractului. Astfel, atacantul lateral încă mai are timp să semneze cu o altă echipă, cu care va încheia sezonul. 

"Mâine am înţeles că semnează rezilierea (n.r. - Dorin Rotariu). Deci mai e perioadă de transfer şi poate semna cu altă echipă. 

Eu ştiu înţelegerea pentru a semna (n.r. - rezilierea), dar nu spun. Iese Gigi şi spune, nu e problemă (n.r. - zâmbeşte)", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Dorin Rotariu a jucat doar şapte meciuri la FCSB, fără să marcheze.

În aceste zile, FCSB se poate despărţi şi de Andrea Compagno. Gigi Becali a acceptat trei oferte, iar italianul este cel care decide destinaţia. 

Ce spunea Gigi Becali despre Dorin Rotariu

Părţile au ajuns la o înţelegere acum pentru încetarea contractului, însă finanţatorul FCSB a fost dispus să-şi respecte angajamentul faţă de atacant. 

"Rotariu nu vrea să plece nicidecum (n.r. - râde). Că stă Rotariu, bine, mă, stai acolo. Am făcut contractul, trebuie să-l respect, dar şi ei să-l respecte", a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Un calcul făcut de Gigi Becali a existat şi în privinţa lui Andrea Compagno, iar afaceristul a ajuns la concluzia că efortul financiar nu merită făcut şi l-a lăsat să plece. 

Afla mai multe despre: andrea compagnodorin rotariudorin rotariu reziliere contractgigi becalimm stoica 

viewscnt
Articole similare