Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iosif Rotariu nu s-a mai stăpânit! Gigi Becali "i-a taxat" din nou nepotul: "Asta se întâmplă cu Dorin. Eu am greşit" | EXCLUSIV

Iosif Rotariu nu s-a mai stăpânit! Gigi Becali "i-a taxat" din nou nepotul: "Asta se întâmplă cu Dorin. Eu am greşit" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Iosif Rotariu a reacţionat, după ce finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit din nou despre Dorin Rotariu. Fotbalistul de 28 de ani nici măcar n-a fost luat în cantonamentul din Antalya al echipei bucureştene.

Dorin Rotariu a fost apărat de unchiul său pentru ce se întâmplă la FCSB

Lista fotbaliştilor nedoriţi la FCSB s-a micşorat, odată cu ultimele plecări. Doar Dorin Rotariu a mai rămas, iar fostul atacant al lui Dinamo n-a făcut parte din lotul deplasat în Antalya pentru pregătirea dinaintea reluării Superligii. 

Gigi Becali nu şi-a schimbat părerea despre Dorin Rotariu, căruia i-a pus ştampila după doar şapte meciuri, cinci în Superliga, şi două în Cupa României. 

De altfel, Gigi Becali s-a consolat cu faptul că Dorin Rotariu mai are contract doar până în vară şi apoi va scăpa de fotbalistul cu 10 meciuri şi un gol în echipa naţională. 

După ultima intervenţie a finanţatorului, Iosif Rotariu nu s-a mai ferit de cuvinte, aşa cum a făcut-o în urmă cu o lună, când Gigi Becali i-a făcut praf nepotul. 

"Sunt puţin surprins de faptul că Dorin a fost luat în vizor de FCSB, că e în vizorul patronului. Tot timpul se vorbeşte negativ despre el, ceea ce nu mi se pare corect.

Eu îl ştiu foarte bine, e un jucător care la 28 de ani încă îşi doreşte să joace la echipa naţională, are un istoric bun. Gândiţi-vă că a jucat aproape şase ani în străinătate la echipe importante, precum Brugge, şi a fost tot timpul apreciat", a declarat Iosif Rotariu, pentru Orangesport.ro. 

Iosif Rotariu îşi recunoaşte greşeala: "Eu l-am sfătuit să facă pasul la FCSB"

Transferul fostului dinamovist la FCSB a fost intermediat iniţial de unchiul său. Iosif Rotariu a fost la palatul lui Gigi Becali şi i-a spus afaceristului care sunt motivele pentru care atacantul lateral dreapta este varianta potrivită pentru echipa bucureşteană. 

"Atunci când a semnat cu FCSB, eu l-am sfătuit să facă acest pas, pentru că era normal, era echipa de pe primul loc, echipa cea mai galonată, dar se pare că am greşit că i-am dat acest sfat la cum au evoluat lucrurile ulterior. 

Cred că el nu a fost bine integrat în echipă, nu i s-a mai dat a doua şansă. Ar fi trebuit să i se acorde această şansă, putea fi luat în cantonament. Mă doare şi pe mine când văd că se aruncă atâtea cuvinte negative la adresa lui, pe care nu cred că le merită. 

Vă spun un lucru. Nu vrea să intru în polemică în clipa de faţă cu nimeni. El nu a venit la FCSB pentru bani. Dacă voia bani, pleca în altă parte, semna cu altă echipă. Putea pleca în străinătate", a mai spus fostul component al naţionalei, pentru Orangesport.ro. 

De ce rămâne Dorin Rotariu la FCSB: "Stă acolo să ia bani"

Gigi Becali a fost franc atunci când a vorbit despre fotbalistul pe care nu-l mai doreşte pe teren: "Rotariu ăla nu pleacă nici dacă... Bine că mai are doar cinci luni, era vai de capul meu dacă mai aveam încă un an şi jumate.

Ăla nu pleacă, stă acolo să ia bani", a declarat Gigi Becali, luni. 

Totuşi, MM Stoica a dezvăluit că soarta fotbaliştilor de pe "lista neagră" se poate schimba. Deja, Valentin Creţu continuă cu FCSB, deşi a plecat fără contract valabil în cantonamentul din Turcia. 

Afla mai multe despre: gigi becaliiosif rotariudorin rotariudorin rotariu fcsb 

viewscnt
Articole similare