Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer pentru Şumudică. Gaziantep şi-a luat un fotbalist român care a jucat în cupele europene în acest sezon

Un nou transfer pentru Şumudică. Gaziantep şi-a luat un fotbalist român care a jucat în cupele europene în acest sezon
Comentarii

Marius Şumudică îşi continuă campania de transferuri şi aduce la Gaziantep un nou fotbalist român.

Din informaţiile Orange Sport, oficialii lui Gaziantep au ajuns la un acord cu polonezii de la Rakow pentru împrumutul lui Deian Sorescu. Fotbalistul român nu mai intra în vederile antrenorului, astfel că Marius Şumudică a vrut să profite de moment pentru a-şi întări lotul cu un jucător cu experienţă.

Cum Junior Morais are şi cetăţenie română, iar în lot se mai află Florin Niţă, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş, Gaziantep va aduce şi cel de-al cincilea fotbalist român. Echipa aflată pe locul 16 în campionatul Turciei, cu un singur punct peste linia roşie a clasamentului, i-a propus lui Deian Sorescu un salariu lunar de 30 de mii de euro, iar fotbalistul român şi-a dat acordul.

Gaziantep a bătut palma cu Sorescu

Crescut la juniorii Politehnicii Timişoara, Deian Sorescu a semnat cu Dinamo, în vara anului 2018. Fotbalist polivalent, care poate evolua atât pe poziţia de fundaş dreapta, cât şi pe cea de mijlocaş dreapta, Sorescu s-a despărţit de "câini" în ianuarie 2022, când a ajuns în Polonia.

Evoluţiile sale la Rakow n-au fost cele mai reuşite, astfel că fotbalistul de 26 de ani a fost împrumutat, după doar un an, la FCSB. Sorescu nu l-a impresionat pe Becali, care a refuzat să activeze clauza de cumpărare a fotbalistului, iar acesta s-a despărţit de vicecampioana României după doar o jumătate de an, perioadă în care a marcat două goluri în 18 meciuri jucate.

În actualul sezon, fotbalistul român a jucat în preliminariile Ligii Campionilor şi în grupele Europa League alături de Rakow, pentru care a bifat 24 de meciuri, în toate competiţiile.

  • 1,2 milioane de euro valorează Deian Sorescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 14 meciuri a bifat Sorescu pentru prima reprezentativă a României

Afla mai multe despre: sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare