Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare internaţional îi dă un sfat lui Edi Iordănescu în privinţa lui Drăguşin: "Dacă se impune la Tottenham, în acest fel îl văd la naţională" | EXCLUSIV

Un fost mare internaţional îi dă un sfat lui Edi Iordănescu în privinţa lui Drăguşin: "Dacă se impune la Tottenham, în acest fel îl văd la naţională" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Radu Drăguşin este omul momentului în fotbalul românesc. Fundaşul central transferat de Tottenham, săptămâna trecută, a şi debutat pentru noua sa echipa chiar pe terenul lui Manchester United, în meciul din Premier League încheiat la egalitate, scor 2-2.

Cu sute de meciuri pentru echipe importante din fotbalul românesc, printre care Poli Timişoara şi Steaua, dar şi cu prezenţe la prima reprezentativă, Iosif Rotariu a vorbit despre viitorul lui Radu Drăguşin.

Fostul mijlocaş central consideră că fundaşul cumpărat de Tottenham se poate impune în formula de start a managerului Postecoglou şi că poate deveni chiar căpitanul naţionalei României la EURO 2024.

"Radu Drăguşin are nişte calităţi fantastice. E liderul acestei generaţii de jucători, iar dacă va prinde mai multe meciuri la Tottenham, chiar dacă e concurenţă mare pe postul de fundaş central, din punctul meu de vedere, la EURO ar trebui să fie căpitanul naţionalei", a declarat Iosif Rotariu, pentru Orangesport.ro.

Drăguşin a debutat pentru Tottenham

Fundaşul român Radu Drăguşin a debutat în Premier League, cu ocazia meciului disputat de noua sa echipă, Tottenham Hotspur, pe stadionul Old Trafford, împotriva lui Manchester United şi încheiat la egalitate, 2-2, duminică seara, în cadrul etapei a 21-a.

United a condus de două ori pe ''Teatrul Viselor'', cum este supranumit legendarul stadion din Manchester, prin golurile marcate de Rasmus Hojlund (3) şi Marcus Rashford (40), însă Tottenham a revenit şi a egalat de fiecare dată, prin Richarlison (19) şi Rodrigo Bentancur (46).

Drăguşin (21 ani), purtătorul tricoului cu numărul 6 la Spurs, a început meciul pe banca de rezerve, fiind introdus în joc de antrenorul Ante Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp.

Internaţionalul român s-a transferat săptămâna trecută la Tottenham de la echipa italiană Genoa, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. El a semnat un contract valabil până în 2030 cu clubul englez.

Tottenham se află pe locul 5 în clasament, la egalitate de puncte (40) cu Arsenal Londra, ocupanta poziţiei a patra, ultima care asigură calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, în timp ce Manchester United se află pe locul 7, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: dragusinrotariu 

viewscnt
Articole similare