Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a intervenit după ce presa din Kosovo a scris despre un nou transfer la FCSB: "Ne-a fost propus"

MM Stoica a intervenit după ce presa din Kosovo a scris despre un nou transfer la FCSB: "Ne-a fost propus"galerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a postat, pe pagina personală de Facebook, un mesaj în urma informaţiilor apărute în presa din Kosovo despre un posibil transfer al atacantului Jalen Blesa la FCSB.

UPDATE | "Ştire : Război Becali - Rotaru. FCSB fură Craiovei un american.

Realitate: Blesa ne-a fost propus şi nu suntem interesaţi. Le-a fost propus şi celor de la Craiova şi nu sunt interesaţi" , a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina de Facebook.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Gigi Becali a anunţat că FCSB urmează să se despartă de Andrea Compagno. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a primit o ofertă de 400 de mii de euro pe care se gândeşte să o accepte pentru atacantul italian.

Fosta echipă a antrenorilor români Adrian Mutu şi Laurenţiu Reghecampf, Neftci Baku, ar fi făcut o ofertă pentru Andrea Compagno. Deşi nu se ridică la nivelul aşteptărilor sale, Gigi Becali a dezvăluit că este dispus să accepte propunerea azerilor doar pentru a scăpa de atacantul italian, venit la FCSB, în vara lui 2022, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Astfel, dacă tot va rămâne fără Andrea Compagno, latifundiarul din Pipera este dispus acum să bifeze şi cel de-al patrulea transfer al iernii şi să aducă sub comanda lui Elias Charalambous un alt vârf de careu. Conform presei din Kosovo, FCSB este interesată de atacantul echipei FC Prishtina.

Becali îi strică planurile lui Rotaru

Dorit în această iarnă şi de Universitatea Craiova, fotbalistul legitimat la echipa din prima ligă are dublă cetăţenie, spaniolă şi americană. Publicaţia albaneză telegrafi.com notează că FC Prishtina ar putea accepta 200 de mii de euro în schimbul lui Jalen Blesa, de teamă să nu-l piardă gratis în vară, când fotbalistului de 22 de ani îi va expira contractul.

Kosovarii şi-ar fi dorit să obţină mai mulţi bani, însă situaţia contractuală nu-i plasează în postura unui club care să pună condiţii. 

  • 250 de mii de euro valorează Jalen Blesa, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 10 goluri şi 3 pase decisive a reuşit atacantul cu dublă cetăţenie în cele 18 meciuri jucate în actualul sezon pentru FC Prishtina

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalicompagno 

viewscnt
Articole similare