Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Echipa care a pus 400.000 de euro pe masă pentru Compagno: "Am primit ofertă". Transfer după modelul Sorescu!?

ULTIMA ORĂ | Echipa care a pus 400.000 de euro pe masă pentru Compagno: "Am primit ofertă". Transfer după modelul Sorescu!?

FCSB

Comentarii

Într-o discuţie cu presa la palatul din Aleea Alexandru, Gigi Becali a dezvăluit că FCSB a primit o ofertă de transfer pentru italianul Andrea Compagno (27 de ani). Golgheterul sezonului trecut la FCSB, Compagno a fost tras încet, dar sigur, pe linie moartă la echipa "roş-albaştrilor".

După interesul unor echipe din Italia, din Serie B, pentru Andrea Compagno a sosit o nouă ofertă pe adresa lui Gigi Becali, prin intremediul impresarilor. Vârful de atac italian pare că are zilele numărate la FCSB, echipă care l-a transferat cu 1,5 milione de euro de la FCU Craiova 1948 în 2022.

O nouă ofertă de transfer primită FCSB pentru italianul Andrea Compagno

Echipa care îl vrea pe Andrea Compagno de la FCSB este Neftchi Baku, fosta formaţie antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi Adrian Mutu. Fanatik anunţă că azerii sunt interesţi de serviciile italianului şi au pus pe masă 400.000 de euro, suma precizată de Gigi Becali în dialogul cu presa.

Omul de afaceri din Pipera a anunţat că este dispus să se despartă de Andrea Compagno, în ciuda faptului că va ieşi în pierdere cu peste un milion de euro la această mutare. Gigi Becali vrea să scape de Compagno, iar italianul ar putea fi protagonistul unui transfer după modelul celui al lui Deian Sorescu de la Rakow la FCSB.

FCSB şi Neftchi Baku împart acelaşi hotel, la Belek în Antalya. Dacă vor bate palma cele două cluburi, Andrea Compagno ar putea schimba doar camera de hotel până la plecarea lui Neftchi în Azerbaijan.

Gigi Becali: "Am primit ofertă de 400.000 de euro pentru Andrea Compagno. Cred că-l dau"

Omul de afaceri care controlează FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că a primit o ofertă de ultim moment pentru a transferul lui Andrea Compagno. Pe care crede că o va accepta, iar italianul va pleca de la echipa "roş-albaştrilor". “Pentru Compagno am primit ieri o ofertă de 400.000 de euro şi cred că îl dau”, a spus patronul FCSB.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno în prezent, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrea compagnotransferofertanetchi bakubanigigi becali 

viewscnt
Articole similare