Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | OUT din Superligă! Antrenorul a fost demis după înfrângerea recentă

OFICIAL | OUT din Superligă! Antrenorul a fost demis după înfrângerea recentă

FC Voluntari

Comentarii

Ilie Poenaru nu mai este antrenorul celor de la FC Voluntari.

FC Voluntari a renunţat la Marin Dună şi Ilie Poenaru

Înfrângerea clară cu CFR Cluj, scor 1-4, a umplut paharul pentru conducerea ilfovenilor. Astfel, Ilie Poenaru şi Marin Dună au fost demişi. Rezultatele din perioada recentă au fost modeste, iar jocul echipei, de asemenea.

FC Voluntari ocupă locul 14 în Superliga României, cu doar 25 de puncte obţinute în 23 de etape.

„Mulţumim,  Marin Dună! 

FC Voluntari anunţă încetarea raporturilor contractuale,  de comun acord, cu antrenorul Marin Dună şi staff-ul său compus din  : Ilie  Poenaru ( antrenor secund), Gabriel Vasiliu ( antrenor cu portarii) , şi Paul Ceuşan ( antrenor secund ). 

Instalat la începutul acestui sezon, Marin Dună a însumat 23 de meciuri oficiale în Liga 1,  înregistrând în acest interval, un palmares de 6 victorii, 7 egaluri şi 10 înfrângeri. 

A calificat echipa noastră în sferturile Cupei României,  acolo unde FC Voluntari va întâlni FC Universitatea Craiova 1948 , în luna aprilie.

Clubul FC Voluntarile le mulţumeşte pentru munca depusă în această perioadă şi le doreşte mult succes în continuare!”, a fost comunicatul emis de FC Voluntari.

Victorios împotriva celor de la FC Voluntari, Neluţu Varga îl atacă pe Gigi Becali: „FCSB face o mare prostie, deja au sula în coaste!”

CFR Cluj a câştigat clar primul meci cu Adi Mutu pe banca tehnică, scor 4-1, cu FC Voluntari.

Neluţu Varga este în al nouălea cer după aducerea lui Adrian Mutu pe banca CFR-ului. Echipa clujeană nu performa la nivelul dorit pe patronul echipei, astfel că Andrea Mandorlini a fost îndepărtat. Victoria clară cu FC Voluntari i-a dat deja mare încredere lui Neluţu Varga, care o avertizează deja pe rivala FCSB.

„Să ştiţi că asta e o mare prostie ce o fac ei. Dar nu comentez eu ce comentează ei. Eu vă spun că atunci când închizi ochii, e cea mai mare greşeală. Pe mine mă bucură chestia asta, pentru că ei dorm pe o ureche.

Dar o să vedeţi că, atunci când CFR va începe să câştige trei-patru-cinci meciuri şi ei se încurcă un singur meci, deja au sula în coaste. În momentul acela, au o problemă”, a declarat Neluţu Varga, pentru PlaySport.

Afla mai multe despre: ilie poenarumarin dunafc voluntari 

viewscnt
Articole similare