Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La loc comanda! Liviu Ciobotariu se întoarce în Superligă şi se va lupta pentru evitarea retrogadării. Fosta echipă l-a cerut ”de urgenţă”

La loc comanda! Liviu Ciobotariu se întoarce în Superligă şi se va lupta pentru evitarea retrogadării. Fosta echipă l-a cerut ”de urgenţă”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a anunţat în decursul acestei zile despărţirea de tandemul Marin Dună-Ilie Poenaru, după eşecul categoric din meciul cu CFR Cluj din etapa a 23-a din Superligă, scor 1-4.

Liviu Ciobotariu, aproape FC Voluntari! Ilfovenii negociază cu cel mai de succes antrenor din istoria clubului

UPDATE | FC Voluntari a anunţat oficial numirea lui Nicolae Dică în funcţia de antrenor principal. 


Fostul component al ”Generaţiei de Aur” este liber de contract din luna noiembrie a anului trecut, după despărţirea de Sepsi Sfântu Gheorghe. Deşi stă de doar două luni ”pe tuşă”, Liviu Ciobotariu a primit oferte, nu doar din zona Golfului,  ci şi din partea lui FC Botoşani, însă negocierile nu s-au finalizat.

Din informaţiile Sport.ro, ”Ciobi” negociază cu FC Voluntari, iar prezentarea oficială ar urma să fie făcută joi, în cazul în care cele două părţi vor ajunge la un numitor comun.

În primul său mandat pe banca ilfovenilor, Ciobotariu a adunat 94 de meciuri, bilanţul său fiind unul pozitiv: 37 de meciuri, 27 de egaluri şi 30 de înfrângeri. Cele mai importante realizări ale sale la FC Voluntari sunt accederea în play-off pentru prima dată în istoria clubului, în 2022, şi participarea în finala Cupei României, în acelaşi an, pierdută în faţa lui Sepsi.

În acest moment, Voluntari este pe locul 14, cu 25 de puncte, nouă mai multe decât Dinamo, ocupanta primei poziţii retrogradabile.

 

Afla mai multe despre: fc voluntarisuperligăliviu ciobotariumarin dunăilie poenaru 

viewscnt
Articole similare