Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali vrea să scape neapărat de un fotbalist cu cifre la FCSB! Problema financiară descoperită: "Zice că mai bine îl dă acum" | EXCLUSIV

Gigi Becali vrea să scape neapărat de un fotbalist cu cifre la FCSB! Problema financiară descoperită: "Zice că mai bine îl dă acum" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a explicat de ce finanţatorul Gigi Becali vrea să scape neapărat de un fotbalist cu cifre bune la echipa bucureşteană.

Calculul făcut de Gigi Becali duce la plecarea unui fotbalist cu cifre la FCSB! "A ieşit 1 milion"

20 de goluri în 50 de meciuri n-au fost suficiente pentru ca Andrea Compagno să-l convingă pe Gigi Becali că merită să fie titular la FCSB. Afaceristul nu este un admirator al stilului de joc al italinului şi a decis să-l vândă. FCSB a acceptat trei oferte pentru Compagno, iar destinaţia va fi aleasă de ex-atacantul de la FCU Craiova 1948. 

Gigi Becali are şi alte motive pentru care a ales să renunţe acum la fotbalist. 

Astfel, pe lângă suma de 1.5 milioane plătită spre FCU Craiova şi cheltuielile cu salariile italianului într-un an şi jumătate, afaceristul a calculat că ar mai fi nevoit să-i plătească încă o sumă importantă până la finalul contractului. 

Când a tras linie, Gigi Becali a decis că soluţia ideală este să-l cedeze acum pentru doar aproximativ 300.000 de euro. 

Calculul făcut de finanţatorul FCSB a fost recunoscut de MM Stoica. 

"Ştii care e problema? La Gigi nu e doar suma pe care o încasează dacă pleacă acum Compagno. Mai e şi suma pe care trebuie s-o încaseze Compagno de acum, mai e şi problema dacă rămâne sau nu. Îşi face un calcul şi iese la 1 milion şi la 1 milion zice că mai bine îl dă acum. 

E clar că se vrea altceva. Se vrea o altă dinamică şi până acum... Ok, poate e întâmplare, dar 3-0 cu Sibiu, 3-1 la Iaşi, 4-0 cu UTA, 3-0 cu Craiova, toate fără Compagno", a declarat expertul Orange Sport. 

MM Stoica: "Cred că o să plece"

Andrea Compagno a ieşit de tot din graţiile lui Gigi Becali. De altfel, italianul nu a fost în lot la Universitatea Craiova - FCSB, scor 0-3, iar MM Stoica este pregătit în orice moment pentru despărţirea de Andrea Compagno. 

"Cred că o să plece, că sunt variante. Sunt trei variante, Andrea alege. Momentan nu s-a înţeles. Cu noi mai are contract", a adăugat conducătorul de la FCSB, MM Stoica, la Orange Sport. 

În acest sezon, FCSB îi dă pe primii doi marcatori ai Superligii. Darius Olaru conduce clasamentul golgheterilor, cu 14 goluri, în timp ce Florinel Coman îl urmează, cu 10 reuşite. 

Afla mai multe despre: andrea compagnogigi becalimm stoicatransfer andrea compagno 

viewscnt
Articole similare