Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A intrat în gura lui Becali după ce a vrut să-i transfere atacantul de la FCSB: „Nu mă interesează ce spune ăla!”

A intrat în gura lui Becali după ce a vrut să-i transfere atacantul de la FCSB: „Nu mă interesează ce spune ăla!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a răspuns după ce Dinamo s-a interesat de serviciile lui Andrea Compagno.

Gigi Becali nici nu vrea să audă de plecarea lui Compagno la Dinamo

„Tată, eu nu ştiu nimic şi nici nu mă interesează ce a spus Nicolescu ăla, că a vorbit el cu Meme sau nu mai ştiu ce. Cu mine nu a vorbit nimeni, iar Compagno trebuie să se decidă unde pleacă în străinătate. Deja încep să mă enervez când zi de zi tot sunt întrebat de Compagno.

Ca să îl transferi pe Compagno de la FCSB trebuie ca eu să fiu de acord cu suma de transfer, iar tu, ca echipă, trebuie să ai şi bani să îi plăteşti salariul lui Compagno. V-am mai spus că eu am acceptat ofertele pentru el. Aştept să se decidă mai repede. Nu mă mai întrebaţi cai verzi pe pereţi de Dinamo. Hai să fim serioşi!” a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

MM Stoica, sunat de Andrei Nicolescu pentru transferul lui Compagno de la FCSB: „L-am contactat din nou!”

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a confirmat pentru Orange Sport că l-a contactat din nou pe MM Stoica pentru a forţa transferul lui Andrea Compagno, atacantul italian care nu mai este dorit de Gigi Becali. Din păcate pentru oficialul dinamovist, MM Stoica i-a precizat că vârful are multe oferte din străinătate şi că nu se pune problema de un transfer în Superligă.

„Am discutat acum 3 zile cu domnul Stoica şi mi-a spus că Andrea Compagno are oferte de afară şi e exclus pentru el să plece la o echipă din România. Am auzit ulterior că ar costa 150.000 de euro, aşa că l-am sunat din nou pe domnul Stoica. Nu e nicio noutate, să ştiţi. Va pleca doar afară! E exclus pentru România, deci nu există această posibilitate de a-l transfera la Dinamo.

Avem în continuare nevoie de atacant. Principalele noastre ţinte au picat, era vorba de un atacant străin, cel pe care ni-l doream foarte mult. Dar acum trebuie să ne repliem şi să vedem dacă putem găsi o soluţie bună”, a declarat Andrei Nicolescu pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei nicolescufcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare